Μια μους που ολοκληρώνει ανάλαφρα το καθημερινό ή ακόμα και το κυριακάτικο τραπέζι.
Στραγγίζετε τα ροδάκινα από το σιρόπι τους και τα πολτοποιείτε με λίγο από το σιρόπι τους ώστε να πάρετε ένα λείο πολτό.
Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει καλά το μίγμα. Χρειάζονται τουλάχιστον 10 λεπτά.
Προσθέτετε τον πολτό των σε δόσεις, εξακολουθώντας να χτυπάτε διαρκώς με το μίξερ μέχρι να πάρετε ένα αφράτο μίγμα.
Τέλος προσθέτετε και το γιαούρτι και αφού ομογενοποιηθεί, μοιράζετε το μίγμα σε 6 ποτήρια και αφήνετε τις μους στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Όταν θέλετε να τις σερβίρετε, κόβετε από πάνω ροδάκινα κομπόστα σε κομμάτια και διακοσμείτε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Στραγγίζετε τα ροδάκινα από το σιρόπι τους και τα πολτοποιείτε με λίγο από το σιρόπι τους ώστε να πάρετε ένα λείο πολτό.
Βήμα 2
Χτυπάτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει καλά το μίγμα. Χρειάζονται τουλάχιστον 10 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέτετε τον πολτό των σε δόσεις, εξακολουθώντας να χτυπάτε διαρκώς με το μίξερ μέχρι να πάρετε ένα αφράτο μίγμα.
Βήμα 4
Τέλος προσθέτετε και το γιαούρτι και αφού ομογενοποιηθεί, μοιράζετε το μίγμα σε 6 ποτήρια και αφήνετε τις μους στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 5
Όταν θέλετε να τις σερβίρετε, κόβετε από πάνω ροδάκινα κομπόστα σε κομμάτια και διακοσμείτε.