Η βελούδινη κρέμα μπαβαρουάζ είναι ένα πολύ λαχταριστό και ανάλαφρο επιδόρπιο. Για να απλοποιήσετε την προετοιμασία του, θα το φτιάξετε αναμιγνύοντας Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ.
Ετοιμάζετε την μπαβαρουάζ: Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).
Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στο τέλος αναμιγνύετε μέσα το γιαούρτι και το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει).
Μοιράζετε την μπαβαρουάζ σε ποτήρια και την αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.
Όταν θέλετε να σερβίρετε προσθέτετε πάνω από την μπαβαρουάζ το Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ της επιλογής σας και διακοσμείτε με βατόμουρα ή άλλα φρούτα της επιλογής σας και λίγη άχνη ζάχαρη.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την μπαβαρουάζ: Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 ποτήρι καυτό νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).
Βήμα 2
Χτυπάτε στο μίξερ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στο τέλος αναμιγνύετε μέσα το γιαούρτι και το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει).
Βήμα 3
Μοιράζετε την μπαβαρουάζ σε ποτήρια και την αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.
Βήμα 4
Όταν θέλετε να σερβίρετε προσθέτετε πάνω από την μπαβαρουάζ το Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ της επιλογής σας και διακοσμείτε με βατόμουρα ή άλλα φρούτα της επιλογής σας και λίγη άχνη ζάχαρη.