Χειμωνιάτικο cheesecake διαφορετικό από τα άλλα! Με κατακόκκινα παντζάρια, ξηρούς καρπούς και φρούτα του δάσους για το καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι. Κέντημα!
Για τη βάση: Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια παχιά πάστα. Αδειάζετε σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20-22 εκ. που έχετε τοποθετήσει πάνω σε μια πιατέλα. Πιέζετε με ένα κουτάλι για να δημιουργηθεί μια βάση ισόπαχη σε όλα τα σημεία. Βάζετε στην κατάψυξη για 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Για την κρέμα: Πολτοποιείτε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε ομοιόμορφα στο τσέρκι και τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Βγάζετε το cheesecake από την κατάψυξη να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά, αφαιρείτε προσεκτικά το τσέρκι και διακοσμείτε με κόκκινα
φρούτα του δάσους. Διαδικασία
Βήμα 1
Για τη βάση: Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια παχιά πάστα. Αδειάζετε σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20-22 εκ. που έχετε τοποθετήσει πάνω σε μια πιατέλα. Πιέζετε με ένα κουτάλι για να δημιουργηθεί μια βάση ισόπαχη σε όλα τα σημεία. Βάζετε στην κατάψυξη για 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 2
Για την κρέμα: Πολτοποιείτε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώνετε ομοιόμορφα στο τσέρκι και τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Βήμα 3
Βγάζετε το cheesecake από την κατάψυξη να πάρει τη θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά, αφαιρείτε προσεκτικά το τσέρκι και διακοσμείτε με κόκκινα
φρούτα του δάσους.