Ένα διαφορετικό cheesecake που γίνεται εύκολα και γρήγορα με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ και Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Σερβίρεται σε ποτήρι και είναι απίστευτα νόστιμο!
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Μοιράζετε το μίγμα σε ποτηράκια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Με το ειδικό εργαλείο – εκπυρηνωτή, αφαιρείτε το κουκούτσι από τα κεράσια. Βάζετε σε κάθε ποτηράκι Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, πάνω από το τριμμένο μπισκότο, προσθέτετε μερικά κεράσια και συμπληρώνετε με κρέμα
ζαχαροπλαστικής.
Γαρνίρετε το cheesecake με επιπλέον κεράσια, Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και επιπλέον σιρόπι, αν θέλετε, και διατηρείτε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Μοιράζετε το μίγμα σε ποτηράκια.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Βήμα 3
Με το ειδικό εργαλείο – εκπυρηνωτή, αφαιρείτε το κουκούτσι από τα κεράσια. Βάζετε σε κάθε ποτηράκι Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, πάνω από το τριμμένο μπισκότο, προσθέτετε μερικά κεράσια και συμπληρώνετε με κρέμα
ζαχαροπλαστικής.
Βήμα 4
Γαρνίρετε το cheesecake με επιπλέον κεράσια, Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και επιπλέον σιρόπι, αν θέλετε, και διατηρείτε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.