Μια εύκολη συνταγή για τα κλασικά και αγαπημένα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο.
30'
Εύκολα μπισκότα κανέλας από τον Στέλιο Παρλιάρο
Υλικά
- Για 650γρ.
- 175γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη καστανή
- 50 γρ. ασπράδι αυγού
- 375 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.
Βήμα 2
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης