Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο γλυκό, που το ετοιμάζουμε και για σνακ. Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το φυστικοβούτυρο και τα δημητριακά ρυζιού είναι ιδανικός όταν αναφερόμαστε σε μπάρες με ΙΟΝ κουβερτούρα.
Υλικά
- 130 γρ. φυστικοβούτυρο (smooth ή crunchy, ανάλογα με την προτίμηση)
- 250 γρ. κλασική ΙΟΝ κουβερτούρα
- 70 γρ. δημητριακά ρυζιού
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνουμε την κλασική ΙΟΝ κουβερτούρα σε ένα μπεν μαρί και σε ένα μπολ την προσθέτουμε μαζί με το φυστικοβούτυρο.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Βήμα 3
Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τα δημητριακά ρυζιού και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Βήμα 4
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ, στην οποία έχουμε στρώσει μεμβράνη, και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Βήμα 5
Μόλις παγώσει το μείγμα μας, το κόβουμε σε μπάρες, στο μέγεθος που επιθυμούμε.