Η επιτομή του comfort food είναι για εμάς ένα πιάτο αρωματική κοτόσουπα!
Υλικά
- 2 φιλέτα στήθος Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ, σε κομμάτια
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κλωναράκια σέλερι σε φετούλες
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 3 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα, κομμένα σε λωρίδες
- 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
- 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου σπιτικό ή ψυγείου
- μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
- αλάτι, πιπέρι
Tips
- Eπιλέγουμε πάντα Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ γιατί:
- - Τρέφεται με 100% φυτικές τροφές πιστοποιημένες από τον AGROCERT
- - Μεγαλώνει και εκτρέφεται σε υψόμετρο πάνω από 700 μ. στον ορεινό όγκο της ΠΙΝΔΟΥ στον Ν. Ιωαννίνων
- - Έχει αυθεντική ορεινή γεύση
- - Παράγεται με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας
- - Έχει πιστοποιημένη ποιότητα βασισμένη στο πρότυπο ISO 220000
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι και το καρότο.
Βήμα 2
Προσθέτετε το κοτόπουλο, σοτάρετε να πάρει λίγο χρώμα από όλες τις πλευρές και ρίχνετε στην κατσαρόλα το ζωμό. Προσθέτετε το τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Σιγοβράζετε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο, ελέγχοντας ανά διαστήματα αν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον ζωμό ή νερό, γιατί η σούπα σας πρέπει να έχει υγρά.
Βήμα 4
Σερβίρετε τη σούπα σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.