Τα αλμυρά κέικ είναι από τα αγαπημένα σνακ μικρών και μεγάλων. Με τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ γίνονται πιο αφράτα από ποτέ.
Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, την κοσκινισμένη
Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Προσθέτετε το γάλα και το πιπέρι, μοιράζετε το μίγμα σε δυο μακρόστενες φόρμες κέικ και ψήνετε στους 170ºC για 35 λεπτά. Το κέικ αυτό τρώγεται ζεστό.
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το τυρί, το ζαμπόν, την κοσκινισμένη
Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Βήμα 2
Προσθέτετε το γάλα και το πιπέρι, μοιράζετε το μίγμα σε δυο μακρόστενες φόρμες κέικ και ψήνετε στους 170ºC για 35 λεπτά. Το κέικ αυτό τρώγεται ζεστό.