Ένα ανάλαφρο και δροσερό γλύκισμα, που θα ετοιμάσετε πολύ γρήγορα με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ και θα σερβίρετε ως επιδόρπιο στα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε μέσα το ξύσμα λεμονιού και αφήνετε την κρέμα στο ψυγείο.
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και βουτάτε πολύ γρήγορα μέσα τα σαβαγιάρ, λίγα-λίγα και τα αφήνετε στην άκρη.
Κάνετε στρώσεις σε ποτηράκια, βάζοντας εναλλάξ μπισκότα σαβαγιάρ που κόβετε τόσο ώστε να χωράνε στα ποτήρια και με την έτοιμη κρέμα. Ανάλογα με το πόσο βαθιά είναι τα ποτηράκια που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να κάνετε μέχρι τρεις στρώσεις από μπισκότα και κρέμα, φροντίζοντας πάντα η τελευταία στρώση να είναι κρέμα.
Πριν σερβίρετε πασπαλίζετε αν θέλετε κάθε ποτήρι με λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, από ψιλό κόσκινο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανακατεύετε μέσα το ξύσμα λεμονιού και αφήνετε την κρέμα στο ψυγείο.
Βήμα 2
Ανακατεύετε τον καφέ με τη ζάχαρη και βουτάτε πολύ γρήγορα μέσα τα σαβαγιάρ, λίγα-λίγα και τα αφήνετε στην άκρη.
Βήμα 3
Κάνετε στρώσεις σε ποτηράκια, βάζοντας εναλλάξ μπισκότα σαβαγιάρ που κόβετε τόσο ώστε να χωράνε στα ποτήρια και με την έτοιμη κρέμα. Ανάλογα με το πόσο βαθιά είναι τα ποτηράκια που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να κάνετε μέχρι τρεις στρώσεις από μπισκότα και κρέμα, φροντίζοντας πάντα η τελευταία στρώση να είναι κρέμα.
Βήμα 4
Πριν σερβίρετε πασπαλίζετε αν θέλετε κάθε ποτήρι με λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, από ψιλό κόσκινο.