Μια χορταστική σαλάτα που γίνεται και πρώτης τάξης ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό, αν το συνδυάσετε με λίγο ψωμί.
![beetroot green bean and goats cheese salad](https://cantina.protothema.gr/wp-content/uploads/2014/03/SALATA-PANTZARIA-FASOLAKIAolive-magazine-gr-1-575x692.jpg)
Υλικά
- 2-3 παντζάρια βρασμένα (ή έτοιμα από βάζο), καλά στραγγισμένα, σε φέτες
- 200γρ. φασολάκια βρασμένα ελαφρά, στραγγισμένα
- 100γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
- ξύσμα από ½ πορτοκάλι
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- λίγο αλατοπίπερο