Ένα υπέροχο ορεκτικό, δροσερό, με εξωτικό χαρακτήρα και άκρως καλοκαιρινό.
Με ένα κουτάλι σκάβετε και παίρνετε μέρος της σάρκας των αβοκάντο. Την ψιλοκόβετε μέσα σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το χυμό του λάιμ, τη μαγιονέζα, το λιωμένο σκόρδο (αν χρησιμοποιήσετε), τις γαρίδες και αρκετό από το ψιλοκομμένο εστραγκόν. Ανακατεύετε. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι αν το επιθυμείτε.
Μοιράζετε το μίγμα στις εσοχές των αβοκάντο, σκορπίζετε από πάνω το υπόλοιπο εστραγκόν και γαρνίρετε με φετούλες λάιμ. Σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Με ένα κουτάλι σκάβετε και παίρνετε μέρος της σάρκας των αβοκάντο. Την ψιλοκόβετε μέσα σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέτετε το χυμό του λάιμ, τη μαγιονέζα, το λιωμένο σκόρδο (αν χρησιμοποιήσετε), τις γαρίδες και αρκετό από το ψιλοκομμένο εστραγκόν. Ανακατεύετε. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι αν το επιθυμείτε.
Βήμα 3
Μοιράζετε το μίγμα στις εσοχές των αβοκάντο, σκορπίζετε από πάνω το υπόλοιπο εστραγκόν και γαρνίρετε με φετούλες λάιμ. Σερβίρετε αμέσως.