Τα μανιτάρια αν τα γεμίσετε μπορούν να κάνουν ένα πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό ορεκτικό για τα επίσημα τραπέζια.
						Υλικά
- 24 μεγάλα μανιτάρια (καμπανούλες)
 - 1 πιπεριά Φλωρίνης πλυμένη, καθαρισμένη
 - 1 πιπεριά πράσινη πλυμένη, καθαρισμένη
 - 1 πιπεριά κίτρινη πλυμένη, καθαρισμένη
 - 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 μικρό κρεμμύδι καθαρισμένο
 - 250γρ. τυρί κρέμα
 - 1 αβγό
 - 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν
 - λίγη γαλέτα τριμμένη
 - αλάτι, πιπέρι
 
Διαδικασία
Βήμα 1
Ψιλοκόβετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια. Αφαιρείτε τα ποδαράκια από τα μανιτάρια και τα απλώνετε σε ένα ταψί.Βήμα 2
Σε ένα τηγανάκι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πιπεριές μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Μόλις μυρίσουν καλά αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε λίγο πιπέρι. Τα αφήνετε να κρυώσουν.Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το αβγό και το εστραγκόν. Όταν το μίγμα γίνει ομοιογενές ρίχνετε μέσα τις πιπεριές. Ανακατεύετε και με το μίγμα γεμίζετε τα μανιτάρια.Βήμα 4
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Πασπαλίζετε τα μανιτάρια με τριμμένη γαλέτα και τα ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά περίπου. Σερβίρετε τα γεμιστά μανιτάρια αμέσως, όσο είναι ζεστά.Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb