Cantina logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Λαχανικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Γλυκά
Αυγό-Τυρί
Αλλαντικά

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Διεθνής κουζίνα
Ethnic
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το πάρτι
Για το παιδί
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Κύριο υλικό
Λαχανικά
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Ρύζι
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Πουλερικά
Πίτες – Τάρτες
Είδος πιάτου
Σούπες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Συνοδευτικά
Σαλάτες
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Επιδόρπια
Είδος γεύματος
Καθημερινό τραπέζι
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για vegans
Για διαβητικούς
Χωρίς γλουτένη
Οικονομικές
Στο Πι και Φι
Νηστίσιμα
Light
Πρωινό – Brunch
Σνακ
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Τρόπος μαγειρέματος
Κατσαρόλας
Φούρνου
Χωρίς μαγείρεμα
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Ισπανία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Χοιρινό
Συνταγές που μαγεύουν
Συνταγές
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Γλυκά
Tάρτες
Light-γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Σοκολάτα
Παγωτά – Σορμπέ
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Κέικ – Τσουρέκια
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Διάφορα
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Γιώτης
Αφιερώματα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Arla
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
ΓΚΡΕΚΑ
Γιώτης
Βλάχα
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
Quick Videos
Mediterranean Cooking
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
clock icon
50'

Κολοκυθάκια ογκρατέν με κατσικίσιο τυρί

clock icon
30'

Γκασπάτσο λαχανικών και καρπουζιού

clock icon
40'

Ριζότο λεμονάτο με κολοκύθια

clock icon
2:0'

Γαλλικές ντομάτες προβενσάλ

clock icon
1:10'

Σούπα αρακά με κάρι

clock icon
20'

Γκασπάτσο με χιόνι φέτας

clock icon
30'

Σπαράγγια sauce mousseline

Ελαφρώς βρασμένο ή ψητό το σπαράγγι μαζί με αβγό ποσέ και μια φέτα ζαμπόν πάνω σε ψημένο ψωμί ή σφολιάτα είναι η πιο κλασική συνταγή για σπαράγγια.

clock icon
50'

Ντοματόσουπα της Τοσκάνης

clock icon
1:10'

Λιβανέζικος μουσακάς

clock icon
1:10'

Αγκινάρες ο’ γκρατέν

clock icon
1:10'

Αγκινάρες γκρατινέ γεμιστές με σπανάκι

clock icon
25'

Ταμπουλέ με κολοκύθια και φέτα

clock icon
20'

Γκασπάτσο

Cantina Logo
© 2025 Cantina
Powered by cloudevo