Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
60'
Σαλάχι λαδολέμονο με σκορδάτες πατάτες
50'
Σολωμός ημίπαστος Sous Vide με κρέμα ταραμά
55'
Σολομός στο γκριλ με πουρέ κόκκινης φακής
55'
Φαγκρί στο φούρνο με πατάτες και καρυδάτη σκορδαλιά
60'
Πολίτικο λαβράκι στη λαδόκολλα
55'
Παέγια με θαλασσινά και λουκάνικο
1:20'
Καλαμαράκια γιουβέτσι κοκκινιστά
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι, με αρώματα της θάλασσας και πολύ νόστιμη γεύση.
1:15'
Σουπιές κρασάτες με πράσινες ελιές
25'
Τόνος (ή σολομός) στο γκριλ με γλάσο μελιού και μπαχαρικών
1:10'
Παέγια αιγαιοπελαγίτικη με ψάρι και θαλασσινά
2:0'
Αθηναϊκή σαλάτα
Πισω