Και αυτή την εβδομάδα, κάναμε την καθιερωμένη μας δημοσκόπηση στο Viber. Αυτή τη φορά, το θέμα μας ήταν τα φρικασέ, και αν οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να μάθουν κι άλλες τέτοιες συνταγές.
Ρωτήσαμε λοιπόν τους αναγνώστες μας και απ’ ό,τι φαίνεται, τα φρικασέ, είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό μαγειρευτό, αφού η θετική απάντηση συγκέντρωσε το 80 τοις εκατό των ψήφων, περίπου 1600 «ναι».
Μιας και το φρικασέ αναδείχθηκε τόσο αγαπητό, συγκεντρώσαμε μερικές λαχταριστές και διαφορετικές συνταγές για φρικασέ για να μαγειρέψετε αυτό το νόστιμο πιάτο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Αρνάκι φρικασέ με μανιτάρια και μαρούλι. Το κλασικό φρικασέ με τη προσθήκη μανιταριών που του πάνε πολύ.
Κοτόπουλο φρικασέ με αγκινάρες. Ένα ανοιξιάτικο φρικασέ με κοτόπουλο και αγκινάρες, που θα σας κερδίσει με τη γεύση του.
Κοτόπουλο με αμπελόφυλλα φρικασέ. Το κοτόπουλο στα καλοκαιρινά του “παντρεύεται” με αμπελόφυλλα και το αποτέλεσμα είναι ένα πεντανόστιμο λεμονάτο κατσαρόλας.
Φρικασέ με γαρίδες, σταμναγκάθι και μυρωδικά. Γαρίδες και χόρτα: μια τολμηρή συνύπαρξη μέσα στην αγκαλιά βελούδινου αβγολέμονου.
Καλαμαράκια με σπανάκι σαν φρικασέ. Γιατί να κάνετε τα καλαμαράκια μόνο τηγανητά ή κρασάτα; Το φρικασέ τους ταιριάζει και μαγειρεύει ένα νοστιμότατο και πολύ υγιεινό φαγάκι που είναι και νηστίσιμο.
Ορφανό φρικασέ. Τι του λείπει αυτού του φρικασέ; Το κρέας. Του περισσεύει όμως η νοστιμιά και τα αρώματα χάρη στα άφθονα μυρωδικά. Να το δοκιμάσετε, θα σας αρέσει πολύ.
Δείτε επίσης:
Πώς προτιμούν τα ντολμαδάκια οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr; Με κιμά ή γιαλαντζί;
Ποιες συνταγές προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr; Με κεράσια ή με φράουλες;
Μακαρονοσαλάτες ή ρυζοσαλάτες προτιμούν οι αναγνώστες του olivemagazinegr;