Φέτος το Πάσχα τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης είναι έτοιμα να γεμίσουν όλα τα σπίτια άρωμα από μαστίχα και γεύση από σοκολάτα για να γιορτάσουμε όλοι με τον πιο γλυκό τρόπο.
Στα ανοιχτά εργαστήριά δεν σταματούν λεπτό να φουρνίζονται κλασικά πασχαλινά γλυκά, όπως σμυρναίικα κουλουράκια και πολίτικα τσουρέκια, αλλά και νέα, συναρπαστικά επιδόρπια, όπως το αγαπημένο γεμιστό τσουρέκι, το οποίο φέτος μπορεί ο καθένας να το γεμίσει με την αγαπημένη του γεύση, χάρη στη δημιουργική, γλυκιά διαδικασία #DIYΤσουρέκι. Έξι διαφορετικά υλικά όπως η πραλίνα, η κρέμα καραμέλα, το κάστανο, η κρέμα κεράσι, η πραλίνα με κομματάκια caprice ή βάφλα περιμένουν να τα επιλέξουμε ως γέμιση, ενώ η σοκολάτα υγείας και η λευκή σοκολάτα αναλαμβάνουν την επικάλυψη. Το τσουρέκι ολοκληρώνεται με το γαρνίρισμα της επιλογής μας όπως τρούφα, μπισκοτάκια caprice ή oreo και ξηροί καρποί.
Στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα βρούμε επίσης και τα εντυπωσιακά premium σοκολατένια αβγά δια χειρός Μάρκου Κωνσταντινίδη. Δημιουργημένα με αγάπη και μεράκι, από την καλύτερη σοκολάτα, τα premium αβγά είναι ένα μικρό σοκολατένια έργο τέχνης. Για τα παιδάκια υπάρχουν πάντα σοκολατένια αβγά με φατσούλες από αγαπημένους παιδικούς ήρωες.
Η τελευταία προσθήκη στην Πασχαλινή συλλογή είναι το Colombo de Pasqua, τo αγαπημένο πασχαλινό γλυκό των Ιταλών. Με αφράτη ζύμη, φρούτα και ξηρούς καρπούς είναι η τέλεια προσθήκη στο πασχαλινό τραπέζι.