Δεκαέξι βραβευμένα για τη γεύση τους Citrus προϊόντα συνθέτουν την παλέτα για το πιο αυθεντικό ελληνικό πρωινό.

Η Citrus καλωσορίζει το Φθινόπωρο με τις πιο γευστικές προτάσεις για σπιτικές δημιουργίες όπως ακριβώς ορίζονται από τη γνήσια χιώτικη ιστορία. Μαρμελάδες με κομμάτια φυσικών φρούτων, ντελικάτα αμυγδαλωτά, λουκούμια που λιώνουν στο στόμα – και δεν περιέχουν χρωστικές -, λαχταριστά γλυκά του κουταλιού και πίτες φρούτου, σας περιμένουν να τα χρησιμοποιήσετε με φαντασία και να τα απολαύσετε με όρεξη.

Κάθε χρόνο, από το 2016, οι μοναδικές γεύσεις Citrus βραβεύονται από τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», με αποτέλεσμα σήμερα να μετρούν 16 βραβευμένα προϊόντα – με πιο πρόσφατο, την Πίτα Φρούτου Πορτοκάλι και Σοκολάτα Citrus, η οποία βραβεύτηκε με 2 αστέρια για το 2020.

Γλυκό Συκαλάκι με Μοσχοκάρφι – Great Taste Awards 2019 (1 αστέρι)
Γλυκό Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού – Great Taste Awards 2019 (2 αστέρια)
Λουκούμι Σύκο με Λεμόνι – Great Taste Awards 2019 (1 αστέρι)
Πίτα Φρούτου Δαμάσκηνο με Αμύγδαλο και Μαστιχέλαιο – Great Taste Awards 2019 (1 αστέρι)
Γλυκό Φυστίκι – Great Taste Awards 2018 (1 αστέρι)
Αμυγδαλωτά με άρωμα Πικραμύγδαλου – Great Taste Awards 2018 (1 αστέρι)
Πίτα Φρούτου Χιώτικο Μανταρίνι με Σουσάμι – Great Taste Awards 2018 (2 αστέρια)
Γλυκό Πορτοκάλι Ροδέλα με Κανέλα – Great Taste Awards 2018 (1 αστέρι)
Chian Tangerine Vinaigrette – Great Taste Awards 2018, (1 αστέρι)
Λουκούμι Χιώτικου Μανταρινιού – Great Taste Awards 2018 (1 αστέρι)
Αμυγδαλωτά Χιώτικου Μανταρινιού – Great Taste Awards “Top 50 Foods” 2017 (3 αστέρια)
Γλυκό Τεσσάρων Εσπεριδοειδών – Great Taste Awards 2017 (1 αστέρι)
Γλυκό Τριαντάφυλλο – Great Taste Awards 2017 (1 αστέρι)
Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού – Great Taste Awards 2016, (2 αστέρια)
Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού Citrus – Great Taste Awards 2016 (1 αστέρι)

Η φροντίδα που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων Citrus είναι και ο παράγοντας που έχει συντελέσει στο να συγκεντρώσουν πλήθος βραβεύσεων μέχρις στιγμής. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται με προσοχή, τα χιώτικα μανταρίνια ξεφλουδίζονται ένα-ένα με το χέρι, η ζάχαρη άχνη πασπαλίζεται με τέχνη πάνω από κάθε κουτί με λουκούμια και τα γλυκά του κουταλιού κλείνουν μέσα τους εκτός από φρούτα, πολλή αγάπη και μεράκι.

Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών, η διαλογή με το χέρι και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία και Βέλγιο.

Τα προϊόντα Citrus έχουν δίκαια συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων με το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού να έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης».

info
www.citrus-chios.gr

Δείτε επίσης

Μίγμα βοτάνων Κύκλος, από το Cycladic Shop και τη Saristi

Cheese Tea: Το τσάι με κρέμα από τυρί trend και στην Ελλάδα;

Fragorita: Μεσσηνιακός χυμός φραγκόσυκο σε ατομικό μπουκάλι