Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά το ρύζι θεωρείται από τις πιο δυνατές ελληνικές καλλιέργειες, αφού παράγονται 250 χιλιάδες τόνοι ετησίως, διπλάσιοι της εγχώριας κατανάλωσης.
Στο αιώνιο ερώτημα του πώς θα πετύχετε το τέλειο, σπυρωτό ρύζι, με βεβαιότητα σάς λέμε ότι το Agrino Bella, το αγαπημένο κίτρινο ρύζι των Ελλήνων, είναι η πιο εύστοχη απάντηση.
Καλλιεργείται στην Κεντρική Μακεδονία στα Δέλτα των ποταμών Αξιού, Αλιάκμονα και Λουδία, όπου συναντάμε και το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών ορυζώνων. Χάρη στην κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση του, αναδεικνύει κάθε πιάτο της ελληνικής κουζίνας, αφού ταιριάζει απόλυτα τόσο με παραδοσιακές όσο και με μοντέρνες συνταγές. Είναι άλλωστε το κίτρινο ρύζι με το οποίο μεγαλώσαμε!