Oταν άνοιξε πέρσι το καλοκαίρι στον Αστέρα Βουλιαγμένης έγινε το νέo meeting place των διακοπών. Και φέτος, το κοσμοπολίτικο Beefbar Athens κάνει comeback με ανανεωμένο brunch και το νέο lunch menu.
Εν αρχή ην η θέση στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα σε όλο της το μεγαλείο. Με τη θάλασσα μπροστά και μια θέα που όσες φορές να την δει κανείς παραμένει αξεπέραστη. Και βέβαια, η απόσταση. Μια ανάσα από την Αθήνα και έχεις το καλοκαίρι στα πόδια σου. Για να μην μιλήσουμε για το design, το concept, την άποψη και το μενού.
Το Beefbar Athens, η αθηναϊκή μεταγραφή του περίφημου μπαρ/εστιατορίου που δημιούργησε ο Ιταλός επιχειρηματίας Riccardo Giraudi, ήταν επιτυχία από την πρώτη φορά που άνοιξε την πόρτα του. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τον άνθρωπο που χειρίζεται μια αυτοκρατορία εστιατορίων σε Μονακό, Σαιν Τροπέ, Ντουμπάι, Τουλούμ.
Και φέτος, πιστό στο concept του, επιστρέφει υποσχόμενο ένα λαμπρό φωτεινό καλοκαίρι. Ανανεωμένο brunch, νέο lunch menu και μια σειρά από εκπλήξεις από τον chef Παναγιώτη Ρέτζη που αποδεικνύει ότι το ταλέντο περισσεύει.
Lunch menu με αποκλειστικότητες
Και τα καλά νέα ξεκινούν από το μοναδικό lunch menu με à la carte προτάσεις και formulas. Τα formulas αποτελούν ένα ταξίδι γεύσεων ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Λος Αντζελες. Από τη μία πλευρά, ελληνικές γεύσεις όπως μουσακά και γύρο από Kobe, πάντα με το ιδιαίτερο twist, και από την άλλη πιάτα εμπνευσμένα από το Λος Αντζελες όπως super bowls με chicken supreme ή τόνο στη σχάρα.
Η έκπληξη, όμως, του lunch menu είναι η μυστική sauce Relais de Paris που συνοδεύει διάσημα πιάτα. Iconic Steak, Tender Veal και Chicken Supreme με Sauce Originale Relais de Paris, και Double Relais Cheeseburger σε έναν πιάτο με παριζιάνικο αέρα. Η αποκλειστική συνεργασία με την Sauce Originale Relais de Paris, πριν φτάσει στο Beefbar Athens, είχε ήδη ξεκινήσει από το Μονακό και το Παρίσι.
Δεν λείπουν, όμως, και οι χορτοφαγικές προτάσεις, τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά αλλά και τα signature comfort food για business lunch για όσους θέλουν να απολαύσουν γρήγορο φαγητό μεταξύ συναντήσεων το μεσημέρι, πάντα με την ποιότητα και την υπογραφή του Beefbar Athens.
Brunch menu: οι άλλες Κυριακές
Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στο brunch. Mέχρι τα μέσα Ιουνίου θα είναι meat oriented αλλά δεν θα λείπουν και λαχταριστά pancakes με λεμόνι και ρικότα, cinnamon rolls αλλά και αλμυρές προτάσεις όπως truffle croissant, bao buns και Croque Sando με Ribeye Ham και τη μοναδική Sauce Originale Relais de Paris.
Και βέβαια, κλασικά οι comford προτάσεις κάθε brunch menu, ομελέτες, scrambled eggs και avocado toast με τη σφραγίδα του Beefbar και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Βrunch όμως χωρίς κοκτέιλ δεν γίνεται και οι νέες προτάσεις από εμπνευσμένα κοκτέιλ δίνουν το δικό τους στίγμα. Έτσι, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν το γεύμα τους με classic cocktails σε μια minimal twisted Beefbar εκδοχή, απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens.
Dinner menu, η αυτού εξοχότητα το κρέας
Η εμπειρία Beefbar Athens συνεχίζεται και τα βράδια του καλοκαιριού με πρωταγωνιστές το καλό κρέας και τις διαφορετικές κοπές. Τα signature και πολυσυζητημένα πιάτα, όπως το αμερικάνικο Black Angus Chateaubriand, η εντυπωσιακή Wagyu Tomahawk από την Αυστραλία και το διάσημο, πιστοποιημένο Kobe Beef Emperor’s Cut από την Ιαπωνία, συνοδεύονται με τις ιδανικότερες comfort food επιλογές. Και πάντα, βέβαια, σταθερή επιλογή το leaf menu για φρέσκιες και ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας.
Ωρες λειτουργίας:
Για τον Μάιο
Lunch: Κάθε Τετάρτη ως Σάββατο από τις 13:00 έως τις 16:00
Brunch: Κάθε Κυριακή από τις 11:30 έως τις 16:30
Dinner: Κάθε Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 18:30 έως τις 11:00
Stay tuned για το ωράριο λειτουργίας του Ιουνίου.
info:
Four Seasons Astir Palace, Aπόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ: 210 96 70 700, www.beefbar.com
Για περισσότερα νέα ακολουθήστε το Beefbar Athens στο Facebook & Instagram
Φωτογραφίες: Francis Amiand
Δείτε επίσης:
Beefbar Athens Sunday Brunch, μια new age παράδοση ξεκινά
Το Beefbar ανοίγει στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Ρικάρτο Τζιράουντι: ο star του γαστρονομικού ευ ζην