Η ομάδα του «Recipe» επέκτεινε τις δημιουργικές της ανησυχίες και η κηφισιώτικη πιάτσα μπορεί να καυχιέται πλέον για το νέο της απόκτημα δια χειρός Νίκου Μορφέση.

Το επιβλητικό νεοκλασικό της πλατείας του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, που παλαιότερα φιλοξενούσε το «Casa», στεγάζει πλέον ένα μοντέρνο restaurant bar που θα συζητηθεί πολύ. Ο λόγος για το παρεΐστικο και συνάμα σικάτο PigOut, που αγαπήσαμε από την πρώτη μας επίσκεψη.

12439546_1674596686148244_304856563005855499_n

Ο χώρος είναι όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένος και προσφέρεται για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με καλοκαβουρδισμένο καφέ και πρωινό. Συνεχίζοντας το μεσημέρι θα γευτείς ελαφριές μεσογειακές, αλλά και γευστικές προτάσεις από την κουζίνα του κόσμου. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τον τόνο, που έρχεται στο τραπέζι όλο φινέτσα, αλλά σίγουρα θα υποκύψεις και στο burger, που εμάς τουλάχιστον μάς κέρδισε και με το παραπάνω. Burger, όμως, εδώ θα βρεις και σε μορφή επιδόρπιου (ναι, επιδόρπιου!) με σοκολάτα, φυσικά, τι άλλο; Τις άνωθεν απολαυστικές προτάσεις επιμελείται ο Θάνος Καρίνος και μαγειρεύει ο Χρήστος Κάλπος.

Το βράδυ, πίσω από την μπάρα πρωταγωνιστούν τα κοκτέιλ του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη που είναι βέβαιο ότι θα σε κερδίσουν.

info
Πλ. Αγίου Δημητρίου 13, τηλ. 210 8088866.