Το νέο του εστιατόριο, που αγαπάει το κρέας και τις ιταλικές γεύσεις, μας συστήνει το Poseidonion Grand Hotel.
Το «Il Cortile» βρίσκεται στον πλαϊνό χώρο της βεράντας του ξενοδοχείου, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδική θέα στη θάλασσα και τον ουρανό των Σπετσών, το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουν το μενού που προτείνει η ομάδα του Ποσειδωνίου.
Ειδικότερα, στο μενού του σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτη Μαρμαρινού κυριαρχούν οι ιδιαίτερες κοπές κρέατος, όπως tomahawk και rib-eye από Black Angus με την σφραγίδα της Φάρμας Μπράλου, που πλαισιώνονται από ανάλαφρους συνδυασμούς ιταλικών πιάτων όπως mozzarella burrata με άγρια ρόκα και μπρεζάολα και vitello tonnato με λεπτές φέτες από μοσχάρι και μαγιονέζα τόνου.
Το «Il Cortile» έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των εστιατορίων του ξενοδοχείου, όπως το On the Verandah με ελληνικές δημιουργικές γεύσεις, η Library Brasserie με πιάτα από την αστική κουζίνα, το cocktail bar Palms Bar καθώς και το Bostani, τη farm-to-table εμπειρία στο βιολογικό κτήμα του Ποσειδωνίου, που δίνουν στους επισκέπτες του νησιού ξεχωριστές γευστικές επιλογές, για όλα τα γούστα.