Το Gosling’s είναι ένα ιστορικό ρούμι, που παράγεται από το 1860 στις Βερμούδες από την οικογένεια Gosling, που έφτασε στο νησί το 1806, όταν σε ένα ταξίδι για την Αμερική με 10.000 εμπόρευμα τους έληξε η άδεια και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Άνοιξαν εκεί το κατάστημα τους, ξεκίνησαν τα πειράματα στις αποστάξεις και τα blend ρουμιών και λάνσαραν μέσα σε τρία χρόνια ένα ρούμι σκούρο και γεμάτο.

bottle goslings cocktailedited

Σήμερα, η έβδομη γενιά συνεχίζει την παράδοση και κυκλοφορεί μια σειρά από ρούμια με τις ίδιες συνταγές, που έχουν καθιερωθεί και βραβευτεί για τη διαφορετικότητα, την απαλότητα και την πολυπλοκότητά τους.
Η ναυαρχίδα, το Gosling’s Black Seal, παράγεται με το πάντρεμα της απόσταξης του άμβυκα, όπως το κονιάκ και η γκράπα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρούμι, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο: πλούσιο και ισορροπημένο, παιχνιδιάρικο και πικάντικο, κεντράρει στις νότες των φρούτων, της βανίλιας, της καραμέλας, των γλυκών μπαχαρικών και των βοτάνων.

bottle-goslings-dnsedited
Η συλλογή συμπληρώνεται με δυο ακόμα ρούμια για ειδικές περιστάσεις: Για τους λάτρεις, του δυνατού αλκοόλ σερβίρεται το Gosling’s Overproof rum 151 Black Seal. Το σκούρο ρούμι είναι έντονο, εξωτικό και αναβαθμίζει την εμπειρία της δοκιμής, ενώ για τους έμπειρους ουρανίσκους και τους γνώστες, που αναζητούν premium απολαύσεις, προτείνεται το Gold Seal Rum. To μοναδικό χάλκινο ρούμι, προέρχεται από τις καλύτερες αποστάξεις, είναι βελούδινο και ιδιαίτερα σύνθετο.
H συλλογή Ρουμιών Gosling’s προσγειώθηκε στη χώρα μας από την Sky Spirits.

Δοκίμασε το παρακάτω σούπερ καλοκαιρινό ποτό!

Gosling’s Dark & Stormy

50ml Goslings Black Seal Rum
100ml Fentimans Ginger Beer

Διαδικασία
Τοποθετούμε σε ψηλό ποτήρι το Fentimans Ginger Beer και γεμίζουμε με Gosling’s Black Seal. Ανακινούμε ελαφριά και γαρνίρουμε με μια φέτα lime.