Το ελληνικό καλοκαιρινό τραπέζι στηρίζεται σε λίγα και καλά: φρέσκες πρώτες ύλες, απλές συνταγές και καλή διάθεση. Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξεις κάτι νόστιμο. Γρήγορες, εύκολες και χορταστικές συνταγές, που κάνουν τη ζωή μας πιο χαλαρή, στις πιο ζεστές μέρες του χρόνου. Αυτές παρουσιάζουμε στο Cantina, αυτή την Κυριακή, 27/7.
Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη
Αυγά με όλους τους τρόπους
Με φρέσκα αυγά και κάθε λογής μποστανικά μαγειρεύονται τα πιο ηλιόλουστα, λαχταριστά και comfort πιάτα του καλοκαιριού.
Φωτογραφία: Lambros Mentzos Photography
Πίτες απλές, έτοιμες σε 15΄-30΄ σε τηγάνι η φούρνο
Mε φύλλο γιουφκά ή και χωρίς φύλλο, στο τηγάνι ή στον φούρνο, εύκολες και νόστιμες όπως τις αγαπάει το ελληνικό καλοκαίρι.
Φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη
Οι χωριάτικες σαλάτες της Μεσογείου
Σαλάτες από τις χώρες που βρέχει η Μεσόγειος και αποπνέουν άρωμα καλοκαιριού, με πρωταγωνίστρια τη ζουμερή ντομάτα και χρώματα που αποτυπώνουν τη φρεσκάδα της.
Το μυστικό είναι η φροντίδα, όχι η πολυπλοκότητα. Αυτή είναι η πραγματική πολυτέλεια του ελληνικού καλοκαιριού: απλότητα που χορταίνει και ευχαριστεί.
Κεντρική φωτογραφία: Εύα Μονοχάρη
Διαβάστε επίσης:
12 συμβουλές για τέλεια τηγανητά ψάρια στο σπίτι