Στο τεύχος Μαΐου του Olive γιορτάζουμε το Πάσχα με τις πιο λαχταριστές προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι.
Η Ντίνα Νικολάου φουρνίζει αλμυρά τσουρέκια και πίτες και κόβει πολύχρωμες πασχαλινές σαλάτες.
Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει μαγειρίτσα, γαρδούμια και τζιγέρια να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Ο Ανδρέας Λαγός μας γλυκαίνει με αλλιώτικα τσουρέκια και κουλούρια.
Όλοι μαζί ψήνουμε αρνάκια και κατσικάκια στο φούρνο και την κατσαρόλα.
Tέλος, ο Ηλίας Μαμαλάκης μας μαθαίνει τα μυστικά του αβγολέμονου και μας δίνει απίθανες συνταγές.
Έξτρα τεύχος “Οίνος & Γεύση” με συνταγές σωστά ταιριασμένες με κρασί, για να μάθετε να συνδυάζετε καλύτερα το φαγητό σας με το κρασί.
Που αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!