Μη χάσετε στο Olive που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα το μεγάλο αφιέρωμα στα ζυμαρικά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών (25/10).
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει τις αγαπημένες του μακαρονάδες μαζί με την υπόλοιπη συντακτική ομάδα του olive…
Ακόμα. Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει με κολοκύθα…
Η Ντίνα Νικολάου «παίζει» τα μήλα στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική…
Η Ιωάννα Σταμούλου και ο Δημήτρης Χρόνοπουλος φτιάχνουν υπέροχη τούρτα σοκολάτας…
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μάς προτείνει ένα ψαροφαγικό μενού για αλλαγή,
Ενώ ο Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει χοτ ντογκ με ελληνικά αλλαντικά!
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Το Οlive είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα. Έξι διάσημοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ντίνα Νικολάου και η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σάς παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σάς εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».