Το Olive κυκλοφορεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τα πιο λαχταριστά γιορτινά μενού για τα πρώτα καλέσματα στο σπίτι! Μαζί, εκλεκτές συνταγές για επιδόρπια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις & ένας μίνι οδηγός οργάνωσης, για να έχουν επιτυχία όλα τα επίσημα γεύματα και τα πάρτι μας!

Διαβάστε στο Olive Δεκεμβρίου:

Η μαγειρική των Χριστουγέννων

Σερβίρουμε σούπερ ζουμερή γαλοπούλα, χήνα και πουλάδα & 4 διαφορετικές γεμίσεις για όλα τα γούστα!

Ξεχωριστά ορεκτικά & πλούσια κυρίως πιάτα με τα συνοδευτικά τους συνθέτουν ένα εντυπωσιακό γιορτινό τραπέζι!

Ο Ευριπίδης Αποστολίδης ενορχηστρώνει το πιο απολαυστικό χριστουγεννιάτικο μενού με αρώματα Θεσσαλονίκης & Γαλλίας

Υπέροχα αλμυρά & γλυκά συνοδευτικά με εποχικά υλικά από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο

Η Εύα Μονοχάρη στρώνει το τραπέζι της χαράς με εκλεκτά εδέσματα, που θα μείνουν σε όλους αξέχαστα

Η Ντίνα Νικολάου καλωσορίζει τον Δεκέμβριο με τις πιο ξεχωριστές συνταγές της, που θα κάνουν την κάθε μέρα γιορτή

Τώρα τις γιορτές φιλεύουμε τους αγαπημένους μας με τα πιο πλούσια & αρωματικά επιδόρπια, που κλείνουν με τον πιο νόστιμο τρόπο τις οικογενειακές μας συγκεντρώσεις

Ακόμη:

-Επίσημη πρόσκληση
Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι οργάνωσης πριν από κάθε κάλεσµα που θα µας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την ηµέρα αξέχαστη

-Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της συμπρωτεύουσας

-Τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων
Η μεγάλη ψηφοφορία του Olive ολοκληρώθηκε!