Το Olive Δεκεμβρίου είναι Χριστουγεννιάτικο! Στις 22 Νοεμβρίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα και στρώνει τραπέζι γιορτινό! Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που θα διαβάσετε στο νέο μας τεύχος:

Η Ντίνα Νικολάου γεμίζει τον μπουφέ με κρύα και ζεστά μεζεδάκια χάρμα οφθαλμών!

s1

Η Ελένη Ψυχούλη κατεβάζει τους τόνους και μαγειρεύει το… πνεύμα των Χριστουγέννων έξυπνα και οικονομικά.

s2

Ο Ανδρέας Λαγός δημιουργεί πεντανόστιμα γιορτινά πιάτα με χοιρινό και μοσχάρι.

s3

Ο Ηλίας Μαμαλάκης φτιάχνει του μενού του άκρως εορταστικό με γεμιστή χοιρινή σπάλα και τρεις γαρνιτούρες, ζεστή σαλάτα κολοκύθας, παντζαρόσουπα και τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα μήλα.

s4

Ακόμη, στο Olive Δεκεμβρίου ετοιμάζουμε γλυκά παραδοσιακά και μοντέρνα, αλλά και ξεχωριστά ψωμιά.

s5

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!