Νηστεύεις δεν νηστεύεις, με το olive Aπριλίου θα κάνεις την πιο νόστιμη Σαρακοστή!
Ο Ηλίας Μαμαλάκης μαγειρεύει χταπόδι, γαρίδες, καλαμάρια και σουπιές με δυο τρόπους το καθένα.
Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει τα λαδερά έτσι και… γιουβέτσι. Και νηστίσιμα και αρτύσιμα δηλαδή.
Η Ελένη Ψυχούλη ανοίγει κονσέρβες θαλασσινών και φτιάχνει αριστουργήματα.
Ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει νηστίσιμα με λαχανικά και όσπρια, τα κάνει και σάντουιτς.
Η Ιωάννα Σταμούλου φτιάχνει γλυκά με χαλβά.
Ακόμη αναλυτικά ρεπορτάζ και προτάσεις για μαγαζιά, προϊόντα κι εστιατόρια σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα.
Που αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!