Στο Olive Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε γιορτινό κλίμα, με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες συνταγές και ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα ελληνικά κρασιά.
Η Ελένη Ψυχούλη στρώνει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές από Θεσσαλία και Μακεδονία.
Η Ντίνα Νικολάου κερνάει Ρούμελη.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης σερβίρει τα Χριστούγεννα, κρητικά.
Ο Ανδρέας Λαγός σπάει το ρόδι και φτιάχνει σαλάτα, χοιρινό και κοτόπουλο.
Μαθαίνουμε τα μυστικά των μανιταριών και τα μαγειρεύουμε ριζότο, τηγανιά και παπουτσάκια.
Σερβίρουμε πάβλοβες και γιορτινά γλυκά.
Κάνουμε αφιέρωμα στα ελληνικά κρασιά και βάζουμε τα καλύτερα στο γιορτινό τραπέζι.
Ακόμα, διαλέγουμε τα top ξηροκαρπάδικα της Αθήνας και πάμε για ψώνια στη Βαρβάκειο.
Που αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!
Μην το χάσετε!