To Οlive Iανουαρίου – Φεβρουαρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά διπλό και πιο χορταστικό από ποτέ με έξι γιορτινά μενού και χίλιες δυο νόστιμες ιδέες!

Η Ντίνα Νικολάου μας προσκαλεί σε ρεβεγιόν με άρωμα Γαλλίας.

NIKOLAOU

Ο Ηλίας Μαμαλάκης επιμένει ελληνικά και στρώνει γιορτινό τραπέζι με γουρουνόπουλο, βελουτέ τραχανά και μελομακάρονα.

TO MENOU TOY MAMALAKI EXTRA

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στρώνει το καλό του τραπέζι πολύχρωμο και αρωματικό και φτιάχνει αγριογούρουνο με μέλι και κρασί για κυρίως.

SKARMOUTSOS

Η Ελένη Ψυχούλη με τα περισσεύματα του γιορτινού τραπεζιού φτιάχνει το έξυπνο μενού της επόμενης μέρας.

PSYXOYLI

 

Ο Ανδρέας Λαγός κάνει ποδαρικό στο 2016 με συνταγές του κόσμου από 5 διαφορετικές χώρες.

lagosssss

Ακόμη, δυο γιορτινά μενού για να τα συνδυάσετε και τσιμπολογήματα με ονειρεμένες μπουκίτσες!

SYNDIAZONTAS

Γκράντε ορεκτικά με βάση το τυρί!

Πίτα-μαργαρίτα με κιμά για να εντυπωσιάσετε!

Βασιλόπιτες σε μονομαχία για να σε κερδίσει η καλύτερη!

MONOMAXIES

Γιορτινά γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

SWEET-THING

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ντίνα Νικολάου, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!