To Οlive Iανουαρίου – Φεβρουαρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά διπλό και πιο χορταστικό από ποτέ με έξι γιορτινά μενού και χίλιες δυο νόστιμες ιδέες!
Η Ντίνα Νικολάου μας προσκαλεί σε ρεβεγιόν με άρωμα Γαλλίας.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης επιμένει ελληνικά και στρώνει γιορτινό τραπέζι με γουρουνόπουλο, βελουτέ τραχανά και μελομακάρονα.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στρώνει το καλό του τραπέζι πολύχρωμο και αρωματικό και φτιάχνει αγριογούρουνο με μέλι και κρασί για κυρίως.
Η Ελένη Ψυχούλη με τα περισσεύματα του γιορτινού τραπεζιού φτιάχνει το έξυπνο μενού της επόμενης μέρας.
Ο Ανδρέας Λαγός κάνει ποδαρικό στο 2016 με συνταγές του κόσμου από 5 διαφορετικές χώρες.
Ακόμη, δυο γιορτινά μενού για να τα συνδυάσετε και τσιμπολογήματα με ονειρεμένες μπουκίτσες!
Γκράντε ορεκτικά με βάση το τυρί!
Πίτα-μαργαρίτα με κιμά για να εντυπωσιάσετε!
Βασιλόπιτες σε μονομαχία για να σε κερδίσει η καλύτερη!
Γιορτινά γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!
Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Έξι διάσημοι σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ντίνα Νικολάου, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!