Το Olive Aπριλίου είναι και σαρακοστιανό και πασχαλινό μαζί, με πεντανόστιμες προτάσεις που θα λατρέψετε.
Ξεκινώντας με τη νηστεία, μαγειρεύουμε κανελόνια νηστίσιμα, πίτες κι άλλες εύκολες συνταγές για το τραπέζι της Σαρακοστής.
Αλλά επειδή Πάσχα έρχεται, φτιάχνουμε τη μαγειρίτσα σε παραδοσιακή, αλλά και σε χορτοφαγική και gourmet εκδοχή.
Ψήνουμε το πασχαλινό αρνάκι στο φούρνο, την κατσαρόλα και το τηγάνι!
Και το συνοδεύουμε με απίθανες πράσινες σαλάτες για το πασχαλινό τραπέζι.
Φτιάχνουμε παραδοσιακά και μοντέρνα πασχαλινά γλυκά και,
2 συγκλονιστικές τούρτες από τσουρέκι.
Έχουμε 3+1 πρωτότυπες προτάσεις για τα σπασμένα κόκκινα αβγά της Ανάστασης.
Τα λευκά τυριά της Άνοιξης σε αλμυρές και γλυκές εκτελέσεις.
Επίσης, αλμυρά και γλυκά πιάτα με εσπεριδοειδή.
Κι ακόμη, ρεπορτάζ για τις καλύτερες πασχαλινές αγορές, προτάσεις για φαγητό έξω, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα και τα πιο φρέσκα νέα της αγοράς.
Πού αλλού;
Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!! Εκτάκτως αυτό το Σάββατο.
Μην το χάσετε!