Μια νέα έκδοση που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, γνωμικά αποφθέγματα και αναμνήσεις ανθρώπων που γνώρισαν το γνωστό σεφ και παρουσιαστή αναμένεται να τυπωθεί το Μάιο σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Προσωπικότητες από κάθε χώρο όπως ο Barack Obama, ο Eric Ripert, ο Jill Filipovic, ο Ken Burns, ο Questlove και ο José Andrés ελιναι μόνο μερικοί από όσους μιλούν για τον πρόωρα χαμένο σεφ αναφέροντας μερικά από τα μοναδικά επιτεύγματα του Μπουρντέν και το πώς επηρέασε τις ζωές τους. Το υλικό που παρουσιάζεται στο βιβλίο είναι ανέκδοτο και πρόκειται για μια σειρά αναμνήσεων που συνέλεξε το CNN ως ενθύμιο για την κόρη του πρόωρα χαμένου σεφ.

Ο Daniel Halpern, από την Ecco, ο εκδότης του βιβλίου, ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του στο People.com: «O θάνατος του Άντονι Μπουρντέν ήταν μια τεράστια απώλεια για όλους μας και δεν περνά μία μέρα που να μην μάς λείπει η παρουσία του. Το “Anthony Bourdain Remembered” μου θυμίζει τη χαρά που έδινε σε όλους όσους τον γνώριζαν ή παρακολουθούσαν τις εκπομπές του και τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Είναι ένα τέλειο αναμνηστικό αλλά και φόρος τιμής για τον πιο αγαπημένο ταξιδευτή του κόσμου».