Στο Olive Ιουνίου που κυκλοφόρησε εκτάκτως το Σάββατο 26 Μαΐου υποδεχόμαστε με τον πιο νόστιμο τρόπο το καλοκαίρι με ένα πλούσιο αφιέρωμα στη γαστρονομική και διατροφική τάση της εποχής, την πρωτεΐνη!
Η Ντίνα Νικολάου μας βάζει στο “ψητό” με τις πεντανόστιμες συνταγές της για μπάρμπεκιου.
Μπφτέκια γεμιστά με κασέρι & πατάτες με σπιτική κέτσαπ, Μοσχαρίσιες μπριζόλες με αρωματικό βούτυρο, Μπουτάκια κοτόπουλου με μπίρα & σάλτσα ντομάτας με πιπεριά, Σουβλάκια λαχανικών & ντιπ γιαουρτιού με σχοινόπρασο, Χοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα & σαλάτα με κολοκυθάκια και Τσιπούρες γεμιστές με κρίταμο και σκόρδο!
Ο Γρηγόρης Χέλμης μεταμορφώνει το αυγό σε υπέροχες στραπατσάδες από Ελλάδα, Ινδία και Μεξικό.
Ο Νίκος Καραθάνος εμπνέεται από τα μαυρομάτικα φασόλια και μας δίνει τη δική του ξεχωριστή συνταγή!
Προτείνουμε πιάτα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες για χορτοφάγους!
Καλοκαίρι στις κατσαρόλες μας
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει τα πιο τέλεια γεμιστά του καλοκαιριού!
Γεμιστά της γιαγιάς με μυρωδικά & πελτέ, Γεμιστοί κολοκυθανθοί με ρύζι & μυρωδικά, Κολοκυθάκια με κιμά αυγολέμονο, Γεμιστά της Μεσογείου με κουκουνάρια & αμύγδαλα και Γεμιστά με κιμά!
Και οι 7 είναι υπέροχοι!
Οι Χρύσανθος Καραμολέγκος, Μιχάλης Ντουνέτας, Μαρία Διακάτου, Γιάννης Γαβαλάς, Χρήστος Αθανασιάδης, Κωνσταντίαν Φάκλαρη και Στέφανος Μαραγκός μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους καλοκαιρινές συνταγές.
Η Εύα Μονοχάρη στρώνει το καθημερινό τραπέζι με Κοτόπουλο με λαχανικά & χαλούμι, Mac ‘n’ cheese με ελληνικά τυριά, Κολοκυθόπιτα Ταρκάσι, Σαλάτα Μιρμιζέλι Καλύμνου, Σουφικό Ικαρίας, Μελιτζανοπίλαφο και άλλες νοστιμιές!
Τα ξεχωριστά γλυκά του Ιουνίου
Βάζουμε στο τραπέζι μας τα πιο δροσερά γλυκά σε “κόκκινο” με φράουλες & κεράσια!
Βάζουμε πλώρη για Μήλο
Ενα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του νησιού και κυρίως στην ξεχωριστή, νόστιμη γαστρονομική της παράδοση
Προτείνουμε τα κρασιά του μήνα, βγαίνουμε για φαγητό και ποτό!
Μαζί και το πρώτο από τα δύο ακυκλοφόρητα άλμπουμ του Αρκά με τίτλο «Ναι σε όλα». Μην τα χάσετε!