Ο Βασίλης Καλλίδης εκτός από σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίων, συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής είναι πάνω απ’ όλα ταξιδευτής. Αυτός είναι ο λόγος που έχει ήδη γράψει τρεις ταξιδιωτικούς οδηγούς για την πόλη, στην οποία ζει και τόσο αγαπά, την Αθήνα.

Το τρίτο του βιβλίο, Athens Food Guide, είναι γραμμένο στα αγγλικά και περιέχει όλα τα do’s και dont’s που θα πρέπει να ξέρει κάθε τουρίστας πριν επισκεφτεί την πόλη μας. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους τουρίστες να δουν το πραγματικό πρόσωπο της Αθήνας, να φάνε, να πιουν και να περιπλανηθούν στην πόλη σαν ντόπιοι. Αυτή τη φορά ο οδηγός εκτός από τα πιο νόστιμα σημεία της Αθήνας, περιλαμβάνει και διάφορες πληροφορίες που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν πριν την επισκεφθούν: Από τηλέφωνα γιατρών, μεταφραστών και κούριερ, μέχρι τα μαγαζιά με τα καλύτερα αρχαιοελληνικά σανδάλια και vintage γωνιές με βινύλια, αυτός ο οδηγός τα έχει όλα!

Ο Βασίλης Καλλίδης για ακόμα μια φορά δημιούργησε έναν εξαιρετικό οδηγό με πολλές πληροφορίες, χιούμορ και ρεαλισμό, το τέλειο δώρο για κάθε ξένο επισκέπτη της πόλης μας.