Το Olive που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αποθεώνει τη βασίλισσα του καλοκαιριού, τη ζουμερή, αρωματική ντομάτα μέσα από πιάτα μοναδικής νοστιμιάς!
Μη χάσετε τις υπέροχες συνταγές μας για χορταστικά σύγχρονα λαδερά, πιάτα με ωμές ντομάτες γεμισμένες με τα πιο απίθανα υλικά, καταπληκτικά ντοματένια smoothies, μεζέδες για ούζο και τσίπουρο, αγαπημένες κατακόκκινες σάλτσες, τα πιο ιδιαίτερα παγωτά και γρανίτες που θα σας δροσίζουν όλο το καλοκαίρι!
Διαβάστε στο Olive Ιουλίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Εποχικά με ντομάτα
Η Ντίνα Νικολάου έχει τις πιο φρέσκες ιδέες για το καθηµερινό τραπέζι:
Χωριάτικη σαλάτα µε φουρνιστές ριγανάτες ντοµάτες, Σκορδόψωµο µε φουρνιστές ντοµάτες, πικάντικη ρόκα & Μετσοβόνε, Γαριδοµακαρονάδα µε πολύχρωµα ντοµατίνια & σάλτσα γιαουρτιού, Χυλοπίτες ογκρατέν µε ψητές ντοµάτες & Μοτσαρέλα, Μελιτζάνες µε καβουρδισµένο πελτέ & σάλτσα ωµής ντοµάτας µε δυόσµο, Σπεντζοφάι µε κεφτέδες & τρία είδη ντοµάτας, Φουρνιστές ντοµάτες µε πετιµέζι, για µεζέ.
Εγώ τομάτα, εσύ ντομάτα!
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου στρώνει τραπέζι με τα πιο νόστιμα σύγχρονα κοκκινιστά που αγαπάµε:
Τουρλού κατσαρόλας µε φέτα, Μπάµιες µε ντοµατίνια βελανίδια & λιαστή ντοµάτα, Ξινόχοντρος µε µελιτζάνες, ανθότυρο & βασιλικό, Πράσινα φασολάκια µε φασόλια χάντρες, Μπριάµ φούρνου µε γιαούρτι & κεφαλογραβιέρα.
Το φουλ της κόκκινης!
Τρεις µεζέδες για το ούζο, την µπίρα ή το τσίπουρο, µε τη σπιρτάδα της ντοµάτας σε ρόλο βασικό, σε συνταγές του Γρηγόρη Χέλμη
100% γεμάτες!
Φρέσκες, ζουµερές ντοµάτες σε όποιο µέγεθος αγαπάτε υποδέχονται δροσερά υλικά και γίνονται ελαφριά, χορταστικά πιάτα, από τα χεράκια του Γιώργου Δημητρακόπουλου.
Κάθε μέρα
Η Εύα Μονοχάρη λύνει τον γευστικό γρίφο και µας δίνει ιδέες και µας δίνει ιδέες µε βάση τη ζουµερή ντοµάτα, για να νοστιµίσουµε την καθηµερινότητά µας.
Σε ταψιά & σε τηγάνια
Η κατακόκκινη, ώριµη, ζουµερή σταρ του ελληνικού µποστανιού ψήνεται µόνη της στον φούρνο ή χαρίζει τη νοστιµιά της σε τάρτες και ζυµαρικά, θαλασσινά και κιµά.
Ντοματένια smoothies
Ποιος είπε ότι η ντοµάτα δεν µπορεί να γίνει το κύριο συστατικό σε ένα αλµυρό ή γλυκό smoothie; Δοκιμάστε τις άκρως απολαυστικές και δροσερές συνταγές μας!
Του πάγου!
Το ποπκόρν, ζουµερά φρούτα και το ρούµι γίνονται παγωτό! Φορέστε ποδιά και ελάτε να φτιάξουµε τα πιο cool σπιτικά επιδόρπια του καλοκαιριού.
Ακόμα:
-Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα,
-Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πρωτεύουσας.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!