Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα
2. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας.

Στο Marie Claire Ιανουαρίου 2024 που κυκλοφορεί, η μόδα ταξιδεύει συμβολικά στον Έβρο, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Marie Claire Ιανουαρίου υποδέχεται το 2024 στο βορειότερο σημείο της Ελλάδας, εκεί όπου η Ευρώπη συναντά την Ασία, τα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και η Ανατολή τη Δύση, σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και ευκαιριών.

Για πρώτη φορά ένα περιοδικό μόδας ταξιδεύει στον Έβρο και φωτογραφίζει ένα οδοιπορικό με μοναδικά ρούχα στα πανέμορφα τοπία και τις πόλεις του. Η αυτοκρατορία του βορρά γίνεται το μαγικό σκηνικό όπου περιηγείται μία γυναίκα φορώντας τα ωραιότερα παλτό, φορέματα και σύνολα του χειμώνα.

Ένα τεύχος αφιερωμένο στις δυναμικές γυναίκες του Έβρου που ζουν στο σήμερα, αλλά συνεχίζουν να κρατούν ζωντανή την παράδοση, που μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στη φύση και τις πόλεις-εμπορικά σταυροδρόμια και δεν αφήνουν καμία φυσική καταστροφή να τις πτοήσει. Δεκαέξι από αυτές μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία!

Holiday Jewels: Η λάμψη των γιορτών είναι μέσα μας, αλλά τώρα θέλουμε να φαίνεται και στα χέρια μας ή γύρω από το λαιμό μας. Διαλέγουμε ανάμεσα στα πιο ακαταμάχητα κοσμήματα της σεζόν.

Diamonds and Pearls Σέξι, σαν το τραγούδι του Prince, αυτά είναι τα πολύτιμα πετράδια που θα κυριαρχήσουν στα μπουντουάρ της Πρωτοχρονιάς.

Η επιστροφή του House Party: Μεταλλιζέ φορέματα, γιορτινά πουκάμισα, ροζ παλτό, λαμπερά σακάκια και ασημένια παντελόνια. Όλα τα άνετα σύνολα για μία αυθόρμητη γιορτή στο σπίτι.

Κάθε μήνα, γυναίκες με άποψη και στυλ μοιράζονται με το Marie Claire μεγάλες αλήθειες και μικρές σοφίες.

Η συγγραφέας Αλεξάνδρα Κ* μας μιλά για το πρόσφατο βιβλίο της, Πράγματα που σκέφτεται η Παρθένος Μαρία καπνίζοντας κρυφά στο μπάνιο, αλλά και όλα όσα οι γυναίκες σκέφτονται και εκφράζουν, επιτέλους, χωρίς φόβο.

Η Ομορφιά έχει την τιμητική της, ειδικά τις πρώτες νύχτες και μέρες του Ιανουαρίου

Έτσι ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να δώσουμε λάμψη και ένταση στο μακιγιάζ.

Ενώ με ένα αξεσουάρ αναβαθμίζουμε και το πιο απλό χτένισμα στη στιγμή

Δώρα παντού!

Ένας όχι συνηθισμένος οδηγός δώρων με επιλογές για opera lovers και λάτρεις του πράσινου, χρυσά κορίτσια και γοητευτικούς άντρες.

Marie Claire ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες!

 

3. Το νέο τεύχος του Olive, αφιερωμένο στα ξεχωριστά Ρεβεγιόν της Ελλάδας!

Ένα τεύχος αφιερωμένο στα πιο γιορτινά γεύματα της χρονιάς, στα ξεχωριστά εδέσματα που φιλοξενούνται σε τραπέζια και μπουφέδες, στα σπίτια όλων μας.

Οι σεφ του Olive μοιράζονται μαζί μας 80 εξαιρετικά εορταστικές συνταγές που θα δώσουν λάμψη αστέρων στα καλέσματα με φίλους και οικογένεια!

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:

Food talks

Τα ρεβεγιόν στην Ελλάδα
Από τις μεγάλες σάλες των ξενοδοχείων στα νυχτερινά κέντρα, από
εκεί στα μπουζούκια και στη συνέχεια στα κλαμπ, η Πρωτοχρονιά
πάντα γιορτάζεται με φαγητό και γλέντι μέχρι πρωίας.

10 + 1 μυστικά για να στήσετε το πιο μαγικό ρεβεγιόν στο σπίτι σας
Λίστα καλεσμένων, ποιος θα καθήσει δίπλα σε ποιον, τι ποτά θα σερβίρουμε, πόσα πιάτα πρέπει να έχει ο μπουφές, τι θα γίνει με τα παιδιά και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες των φίλων; Σοβαρές ερωτήσεις αναζητούν απαντήσεις για ένα
καθ’ όλα επιτυχημένο ρεβεγιόν.

Φέτος προσφέρουμε “μονάκριβες” γεύσεις αγάπης
Προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς που τιμούν τη δουλειά τους και σέβονται τους
καταναλωτές μπαίνουν στη λίστα με τα καλύτερα δώρα μας.

Της γης το χρυσάφι
Μονοποικιλιακά και ξεχωριστά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από όλη την Ελλάδα, για τα φετινά δώρα πολυτελείας.

Lunch with Tina
Νεκτάριος Ντάλλας: Κάθε ρεβεγιόν κρύβει μια μυστική τελετουργία
Ένας παρ’ ολίγον ακαδημαϊκός της Θεολογικής Φιλοσοφίας εγκαταλείπει τα πάντα για να αφιερωθεί στη φιλοξενία, την οποία αντιμετωπίζει με θρησκευτική ευλάβεια αφιερώνοντάς της ολόκληρη τη ζωή του.

Φαινόμενο: Στον μαγεμένο Αυλό το παραμύθι συνεχίζεται
Το εστιατόριο-θρύλος της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες του στο Olive και θυμάται τις πιο απίθανες Πρωτοχρονιές του.

Ενώ εμείς γιορτάζουμε
Πέντε άνθρωποι της εστίασης μας περιγράφουν πώς είναι να δουλεύεις τις ημέρες των γιορτών.

Debate: Ρεβεγιόν στις κουζίνες
Οι σεφ Κρίστυ Καραγεώργου και Αλέξανδρος Τσιοτίνης μας ανοίγουν την καρδιά τους για τη δουλειά τις μέρες των γιορτών, το φαγητό και τη δουλειά τους.

Τι θα πιούμε στα γιορτινά τραπέζια
(μερικές καθόλου δεσμευτικές ιδέες)
Ανοίγουμε σαμπάνιες, κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά, μαζί και επιδόρπιους οίνους, για επιτυχημένα ζευγαρώματα με τα πιο εκλεκτά εδέσματα των ημερών.

Τα παγκόσμια συλλογικά γενέθλια
Το νόημα του ρεβεγιόν είναι το ότι γίνεσαι μάρτυρας μιας στιγμιαίας, μικρής, μαγικής αλλαγής, απόλυτα σημαντικής για κάποιους και παράλληλα απόλυτα ασήμαντης για άλλους, που σου υπενθυμίζει πως ο μόνος τρόπος που θα την κάνεις να αξίζει είναι να την περάσεις με όσους αγαπάς και θεωρείς οικογένεια σε αυτή τη ζωή.

Μνήμες και αρώματα μέσα στις σελίδες του “οδηγού μαγειρικής” της γιαγιάς
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεφυλλίζουμε τις σελίδες του παλιού τετραδίου σε μέγεθος τσέπης, αναζητώντας εκείνες τις συνταγές τις ντυμένες με τα «καλά» γράμματα για το γιορτινό μας τραπέζι. Σκούντηγμα γευστικής μνήμης, τρυφερό άγγιγμα των φύλλων της καρδιάς μας.

Farm to table
Montanema: εκεί που γεύεσαι την ψυχή του βουνού με όλο σου το είναι, στο Μουζάκι Καρδίτσας

Κάστανα, οι μεγαλειώδεις καρποί του χειμώνα
Κάποτε ήταν το φαγητό και το ψωμί της αγροτικής κουζίνας. Σήμερα, κάστανα ψητά, σε γεμίσεις και σε σούπες, γλασαρισμένα και ντεγκιζέ, κάνουν τον χειμώνα μας ομορφότερο και απολαυστικότερο.

Vegan: Πώς είναι να είσαι vegan, Κωνσταντίνε;
Ο Mr. Beets me, Κωνσταντίνος Δήμουλας, δεν τρώει μόνο μαρούλια. Είναι vegan από επιλογή και ηθική, γι’ αυτό δεν θα έβρισκε συντροφιά σε κανέναν κρεατοφάγο! Δημιουργεί βίντεο με vegan συνταγές, γράφει βιβλία και κυκλοφορεί πάντοτε με λευκό μπλουζάκι για να τον αναγνωρίζουν.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σερβιριστείτε!
Δέκα νόστιμοι και λόγοι που τα ρεβεγιόν αγαπούν τον μπουφέ,από τους Γκίκα Ξενάκη και Φάνη Μαϊκαντή.

Σουφλέ γραβιέρας με προσούτο Ευρυτανίας, Τάρτα με κολοκύθα, μπλε τυρί & φουντούκια σε καστανό βούτυρο, Κροκέτες μανιταριών με κρέμα από ξινοτύρι & ρόδι, Σαλάτα αθηναϊκή με σφυρίδα σε τραγανά ψωμάκια, Μοσχάρι ρολό στο πήλινο με δαμάσκηνα & μπράντι, Σαλάτα με λάχανο, ραντίτσιο, καραμελωμένα αμύγδαλα, ψητά μήλα & μανούρι, Ψητά αχλάδια γεμιστά με ροκφόρ, μέλι ελάτης & καρύδια, Λαζάνια με ραγκού μανιταριών, λάχανο & γραβιέρα Κρήτης, Πουρές γλυκοπατάτας αρωματισμένος με φασκόμηλο, Ορτύκια μαγειρεμένα με μαυροδάφνη, κρεμμυδάκια του στιφάδου & κάστανα

Ένα πάρτι σε μπουκιές
Κάνουμε παιχνίδι με κρύος και ζεστούς μεζέδες, πλατό τυριών και αλλαντικών με τα εξαιρετικά αποστάγματα που τα συνοδεύουν…

Ετοιμάζουμε από Πατάτες γεμιστές, Μανιτάρια γεμιστά, Μπρουσκέτες μαργαρίτα, Σύκα γεμιστά με κατίκι & προσούτο μέχρι Λωτό με μοτσαρέλα & βασιλικό, Καμπαμπέρ με μαρμελάδα, Σολομό μπουκιές, Γαρίδες με τσιπς, Πατάτες baby με βούτυρο & παρμεζάνα και Τάκος με κοτόπουλο.


Καλή χρονιά!
Ρεβεγιόν γύρω από ένα τραπέζι με το πιο νόστιμο μενού για αγαπημένους φίλους από τον Δημήτρη Τζιοβάρα.

Γεμιστά κυδώνια, Σούπα από γαρίδες, Σεβίτσε από αιγαιοπελαγίτικο φαγκρί, Κατσικάκι με μέλι, δυόσμο & πατάτες στον φούρνο, Προφιτερόλ με κάστανα

Κάλεσμα κυρίων
Μια πρόσκληση στο σπίτι με αποστάγματα και τους συνοδευτικούς μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη!

Αυγοτάραχο με μέλι & λεμόνι, Καπνιστό χέλι με πατάτα, κρέμα ξινόμηλο & άνηθο, Ροκφόρ με σοκολάτα & πορτοκάλι, Σύκα ξερά με παρμεζάνα, καρύδια & βασιλικό, Ανανάς καραμελωμένος με γκοργκοντζόλα, τσίλι & δυόσμο, Ταλιάτα μοσχαρίσια με μέλι & ελληνικό καφέ

Το brunch της 1ης μέρας του χρόνου
Η Εύα Μονοχάρη ετοιμάζει brunch με τα πεντανόστιμα leftovers του ρεβεγιόν και είναι απολαυστικά πρωτότυπο…

Κεφτεδάκια ρυζιού με leftovers, Κοτόσουπα με καλαμπόκι, Κροκ μαντάμ & μεσιέ με βασιλόπιτα τσουρέκι, Σάντουιτς με φιλέτο & 3 διαφορετικές σάλτσες, Ρολά γεμιστά με κρέμα λεμονιού, Ομελέτα ρολό γεμιστή με μορταδέλα & κατσικίσιο τυρί, Πατατόπιτα στο τηγάνι με χωριάτικο λουκάνικο & γραβιέρα

Tea Time
Εορταστικό απόγευμα με τσάι (ή και καφέ), και τα συνοδευτικά τους, γλυκά και αλμυρά, από Ελλάδα και Αγγλία, μέχρι Γαλλία, Ρωσία και Ισπανία, σε συνταγές του Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Σερβίρουμε από Κέικ μαρμπρέ με γλάσο σοκολάτα, Εργολάβους, Δίπλες, Παραδοσιακά zakouski γεμιστά με τη σαλάτα του Olivier, Scones με κρέμα και μαρμελάδα φράουλας και Christmas mince pies μέχρι ισπανικά Τσούρος με σοκολάτα, Polvorones, Crema catalana, Aχλάδι με κρέμα ροκφόρ & προσούτο και brioche με μάντολες.

Γλυκό 2024!
Υποδεχόμαστε το νέο έτος με σοκολατένια, φρουτένια και πολύ αρωματικά επιδόρπια του pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη.

Bitter cremeux με crumble κακάο & μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Red Velvet, Αχλαδόπιτα, Καρυδόπιτα με ναμελάκα λευκής σοκολάτας & καραμελωμένα καρύδια, Τσουρέκι με κρέμα τυριού, πατέ κάστανο & πορτοκάλι

Ρεπορτάζ: 18 κρεοπωλεία προτείνουν
Cupcakes με μοσχαρίσιο κιμά, γεμιστά ρολά με ξηρούς καρπούς και φρούτα, χοιρινά κότσια σε μαρινάδες, αλλά και πολλά ακόμα μπορείτε να βρείτε στις βίτρινες των κρεοπωλείων για το τραπέζι.

Olive!
Φαγητό με ψυχή!

3. Την ειδική έκδοση Τα 300 κορυφαία εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, με τις καλύτερες γαστρονομικές επιλογές σε κάθε περιοχή της χώρας

Τα βραβευμένα, τα αυθεντικά, τα παραδοσιακά, αλλά και τα οικονομικά που αξίζουν να είναι στη μεγάλη λίστα.
Δοκιμάζουμε τα καλύτερα εστιατόρια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και καταγράφουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις που έχει νόημα να γνωρίζουμε όπου κι αν βρεθούμε.

Έχεις πάει;

Είναι η περίοδος που η γαστρονομική ζωή της χώρας ζει μια ανέλπιστη άνοιξη. Από τα βόρεια σύνορά μας μέχρι τα νησιά του Νότου, από τις Κυκλάδες μέχρι τα Επτάνησα, νέοι χώροι εστίασης έρχονται να προστεθούν στους υπάρχοντες, προσφέροντας μια νέα προσέγγιση στην ελληνική ή και -γιατί όχι- στη διεθνή κουζίνα.
Είναι αλήθεια πως η ανάπτυξη παρατηρείται κυρίως στους τουριστικούς προορισμούς, εκεί δηλαδή όπου η αυξημένη προσέλευση επισκεπτών εξασφαλίζει με κάποιον τρόπο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Δεν είναι λίγες, ωστόσο, οι προσπάθειες που πραγματοποιούνται μακριά από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, από την ακριτική Ξάνθη μέχρι τη σταθερά ανερχόμενη Καλαμάτα, τα νησιά μας και την φυσικά την Κρήτη.

Στα ταξίδια μας επισκεφθήκαμε όλες τις κατηγορίες των εστιατορίων που συναντάμε σε πόλεις και χωριά. Παραδοσιακά και αστικά, ψαροεστιατόρια και ναούς της κρεατοφαγίας, έθνικ και ευρωπαϊκά, οικονομικά, καθημερινά και fine dining. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως, επισκεφθήκαμε εστιατόρια με ελληνική κουζίνα, κλασική και σύγχρονη, ήσυχη ή θορυβώδη, αγροτική και αστική.
Ακολουθώντας τις νέες παγκόσμιες τάσεις, που μιλούν για βιωσιμότητα και αειφορία, μηδενικά απόβλητα κουζίνας, ελάχιστη χιλιομετρική απόσταση παραγόμενων προϊόντων, κατανάλωση ζώων και φυτών απ’ άκρη σε άκρη χωρίς βρώσιμα υπολείμματα, κάτι φαίνεται να αλλάζει και στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας.

Αττική
Πολυσυλλεκτικό μωσαϊκό γεύσεων
Οι διαφορετικές εστιατορικές γειτονιές σχηματίζουν έναν πολύχρωμο, γευστικό, αρωματικό χάρτη χωρίς σύνορα, όπως ακριβώς ταιριάζει σε μια πραγματική μητρόπολη. Από ταπεινά καθημερινά εστιατόρια μέχρι ναοί του fine dining, όλα έχουν τη θέση τους εδώ.

Στερεά Ελλάδα
Βουνό και θάλασσα στην ίδια κατσαρόλα
Γαλακτοκομικά και κρέας στην ορεινή Αράχωβα, φρεσκοψαρεμένα ψάρια και θαλασσινά στην Αιδηψό. Τα δυο πρόσωπα της Ελλάδας σε μικρογραφία στα εστιατόριά τους.

Θεσσαλονίκη
Γαστρονομική πρωτοπορία
Το μακραίωνο αστικό παρελθόν, η πολυσυλλεκτικότητα των πολιτισμών, η πανσπερμία των γεύσεων και των πρώτων υλών από όλο τον γνωστό κόσμο κληροδότησαν μια μοναδική γαστρονομική κουλτούρα στην πόλη και οδήγησαν στη σημερινή έκρηξη δημιουργικότητας.

Μακεδονία
Ο Bορράς αγαπάει την πλούσια κουζίνα
Σταυροδρόμι πολιτισμών, με βαθιές ρίζες σε Ανατολή και Δύση, χωρίς να λείπουν οι επιρροές από τον Bορρά, η Μακεδονία μέσα από τα εστιατόριά της προτείνει γευστικές διαδρομές που αγαπούν τόσο την παράδοση όσο και τους πειραματισμούς σε υλικά και τεχνικές.

Θράκη
Η σοφία της ισορροπημένης συνύπαρξης
Το παλιό μπλέκει γλυκά με το σύγχρονο, η θάλασσα συναντάει το βουνό σε συνθήκες βόρειες και η παράδοση εξελίσσεται για να παραμένει ζωντανή σε μια κουζίνα πολυσυλλεκτική και πάλλουσα.

Ήπειρος
Άπειρος χώρα γεύσεων
Από τα πέτρινα Μαστοροχώρια και το Ζαγόρι στις ανοιχτές θάλασσες του Ιονίου και από τους νομάδες κτηνοτρόφους στους τεχνίτες της πέτρας, η ηπειρώτικη γεύση και η παράδοση της πίτας ταξιδεύει στους αιώνες. Στα εστιατόριά της το χθες συμβαδίζει με το σήμερα.

Θεσσαλία
Η δύναμη του Kάμπου
Πρώτες ύλες άφθονες, επιρροές διαφορετικές και μαγειρική αξιοσύνη συνθέτουν τη γαστρονομία της περιοχής, που μέχρι σήμερα τιμά την παράδοσή της καθημερινά στα εστιατόριά της, χωρίς να λείπουν και οι εξαιρετικές νέες προσεγγίσεις στη διαχείριση των υλικών τους.

 

 

Κρήτη
Ενας τόπος με αντιθέσεις
Τρεις παράλληλοι διασχίζουν το νησί και τρεις κάθετοι το τέμνουν, όσες είναι και οι κουζίνες που έχει να επιδείξει. Από την ορεινή λιτή και φτωχική αλλά περήφανη στην τουριστική του Βορρά και στη θαλασσινή κάποιων περιοχών του Νότου, όλες εκφράζονται στα εστιατόρια του νησιού.

Δωδεκάνησα
Γεύση με Δυτικές επιρροές
Ενετοί, Φράγκοι, Οθωμανοί και Ιταλοί έδωσαν το στίγμα τους στη δωδεκανησιακή κουζίνα, που σήμερα αναζητεί την παράδοσή της και ανοίγει τους δρόμους του μέλλοντός της. Αυτή την αγάπη στην παράδοση και τη σύγχρονη εκδοχή της συναντάμε στα εστιατόριά τους.

Αιγαίο – Σποράδες
Με αγάπη και αύρα θαλασσινή
Νησιωτική, με επιρροές από τη Σμύρνη και τη Μικρά Ασία, η γαστρονομία του Βορείου Αιγαίου είναι εκλεπτυσμένη και σύνθετη. Αυτήν υπηρετούν και τα εστιατόρια των νησιών σήμερα.

Πελοπόννησος
Παραδοσιακά σύγχρονη
Από τους εύφορους κάμπους της Αργολίδας και της Ηλείας στα πέτρινα βουνά της Μάνης και τα βαθύσκιωτα της Αρκαδίας, η τοπική γαστρονομία ξετυλίγεται σαν δυνατό ποτάμι. Εστιατόρια παραδοσιακά συνομιλούν με εκείνα του fine dining στη διάλεκτο της γνήσιας νοστιμιάς.

Ιόνιο
Παράδοση και νεωτερικότητα
Με επιρροές από τη γειτονική Ιταλία, το Ιόνιο έχει μια δυνατή παράδοση τόσο σε αστική όσο και σε αγροτική κουζίνα. Αυτή τιμούν τα εστιατόριά του, παραδοσιακή αλλά και πολλές φορές μπολιασμένη με νεωτερικότητα και φρεσκάδα.

 

Κυκλάδες
Μεσογειακός μικροπολιτισμός
Τα 24 κατοικημένα νησιά του πιο τουριστικού προορισμού της Ελλάδας αποτελούν το καθένα μια ξεχωριστή εμπειρία, όπως και η γαστρονομία τους. Στα εστιατόριά τους θα βρούμε από την πιο καθαρή, τοπική έκφρασή τους μέχρι την πιο fine dining εκδοχή τους και ανάμεσά τους κουζίνες όλων των εθνικοτήτων.

4. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αντζελίνα Τζόρνταν
Η φωνή των Νόμπελ
Από τα talent shows πρέσβειρα της Unicef και performer στα βραβεία Νόμπελ: η νέα σταρ της soul & jazz είναι μόλις 17 χρονών και μιλάει αποκλειστικά στο «Gala»

Δανιέλα Χατζή
Στα μουσικά βήματα του σπουδαίου πατέρα της
Εξωτική, αιθέρια και αυθεντική, η κόρη του Κώστα Χατζή γράφει και ερμηνεύει υπέροχα τα δικά της τραγούδια

Σάντυ Κοπελούζου- Κirios Criton
Οι δεσμοί της τέχνης
30 δημιουργίας σε μια πολυτελή έκδοση του Μουσείου Τέχνης της Οικογένειας Κοπελούζου

Ολγα Μιχαλοπούλου
Πορτρέτο μιας γυναίκας
Χολιγουντιανά όμορφη, αλλά εντυπωσιακά ώριμη για τα 24 χρόνια της, έτος κάνει ντεμπούτο με το δεξί στην TV και στη σκηνή

Claridge’s
High fashion Xmas
Tο αγαπημένο των Αλφρεντ Χίτσκοκ και Οντρεϊ Χέπμπορν ντύνεται για τα Χριστούγεννα με υπογραφές κορυφαίων σχεδιαστών μόδας

Ακόμα:
Γιώργος Πανόπουλος
«Ας τελειώνουμε με τη woke culture»

Μόδα
Looks για γιορτινές εξόδους

Ομορφιά
Tα καλύτερα αρώματα της σεζόν

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αντζελίνα Τζόρνταν
Η φωνή των Νόμπελ
Από τα talent shows πρέσβειρα της Unicef και performer στα βραβεία Νόμπελ: η νέα σταρ της soul & jazz είναι μόλις 17 χρονών και μιλάει αποκλειστικά στο «Gala»

Δανιέλα Χατζή
Στα μουσικά βήματα του σπουδαίου πατέρα της
Εξωτική, αιθέρια και αυθεντική, η κόρη του Κώστα Χατζή γράφει και ερμηνεύει υπέροχα τα δικά της τραγούδια

Σάντυ Κοπελούζου- Κirios Criton
Οι δεσμοί της τέχνης
30 δημιουργίας σε μια πολυτελή έκδοση του Μουσείου Τέχνης της Οικογένειας Κοπελούζου

Ολγα Μιχαλοπούλου
Πορτρέτο μιας γυναίκας
Χολιγουντιανά όμορφη, αλλά εντυπωσιακά ώριμη για τα 24 χρόνια της, έτος κάνει ντεμπούτο με το δεξί στην TV και στη σκηνή

Claridge’s
High fashion Xmas
Tο αγαπημένο των Αλφρεντ Χίτσκοκ και Οντρεϊ Χέπμπορν ντύνεται για τα Χριστούγεννα με υπογραφές κορυφαίων σχεδιαστών μόδας

Ακόμα:
Γιώργος Πανόπουλος
«Ας τελειώνουμε με τη woke culture»

Μόδα
Looks για γιορτινές εξόδους

Ομορφιά
Tα καλύτερα αρώματα της σεζόν

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.