Τετάρτη βράδυ και Champions δεν έχει στην τηλεόραση. Έχει ωραίες βραδιές και η Αθήνα τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι στα καλυτέρα της. Έχει επίσης και Whisk[e]y Month στο Feedέλ Urban Gastronomy και από ότι μαθαίνω είναι το τελευταίο. Όποτε στο σπίτι δεν παίζει να μένω.

Πίσω από την μπάρα λοιπόν του Feedέλ για το τελευταίο gest αυτής της πρωτοβουλίας του bartender Αλέξανδρου Τσελέπη, θα είναι ο Μάριο Μπάσο από το Barreldier. Και από ότι μαθαίνω έχει ετοιμάσει τέσσερα κοκτέιλ που βάση φυσικά θα έχουν το whisky αλλά θα έχουν και κάτι το παλαιωμένο. Αυτό που αρέσει πολύ στο Μάριο. Έτσι το Manhattan θα έχει βερμούτ ωρίμανσης 40 ημερών, το Old Fashion σιρόπι από γαρίφαλο, το Sour γεύση και άρωμα από περγαμόντο και τέλος το επιβλητικό Boulevardier θα συνδυάζει το malt whiskey μαζί με βερμούτ και Campari. Κοινώς η βραδιά θα έχει πολύ ενδιαφέρον και φυσικά άφθονο whiskey.

Και αν πεινάσω θα ζητήσω κάποια από τα πιάτα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, chef του Feedέλ που για τις βραδιές αυτές σερβίρονται σε μορφή tapas. Ραντεβού λοιπόν στο Feedέλ, στο κέντρο της Αθήνας, κάπου στις 20:00. Εκείνη την ώρα θα σφυρίξει την έναρξη του ματς!

info
Κτενά 1, Αθήνα, τηλ. 210 3210551.