Το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο, Matsuhisa Athens, υποδέχεται το 2017 με δύο μοναδικά events γευσιγνωσίας στις 20 και 27 Ιανουαρίου.
Εκεί, θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε μοναδικά πιάτα που επιμελούνται οι σεφ Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος παρέα με ελληνικές ετικέτες κρασιών και να μάθετε από τη Sommelier του εστιατορίου, Μαριάννα Λαναρά, πώς οι ελληνικές ποικιλίες συνδυάζονται άψογα με ιαπωνική fusion κουζίνα.
Μενού γευσιγνωσίας με κρασί από το κτήμα Κυρ Γιάννη (20/1/2017)
White fish uni dill
Ασύρτικο Κυρ.Γιάννη (πειραματική οινοποίηση)
Shredded vegetable salad with ponzu goma dressing
Τέσσερις λίμνες Κυρ.Γιάννη
Sushi
Ντρούμο Κυρ.Γιάννη
Spicy tomato sea bass
Ακακίες Κυρ.Γιάννη
Braised short ribs with roasted onion and pecan Yusu gremolata
Κτήμα Κυρ.Γιάννη
Caramel miso flan
Χρυσογέρακας
Μενού γευσιγνωσίας με κρασί από το Kτήμα Αβαντίς (27/1/2017)
White fish uni dill
Σαντορίνη Αβαντίς
Shredded vegetable salad with ponzu goma dressing
Κτήμα Αβαντίς λευκό
Sushi
Sauvignon blanc Αβαντίς
Spicy tomato sea bass
Ροζέ Αβαντίς
Braised short ribs with roasted onion and pecan Yusu gremolat
Άγιος Χρόνος, Αβαντίς
Caramel miso flan
Μελίτης
info
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, τηλ. 210 8960510, www.matsuhisaathens.com, www.astir-palace.com
Κόστος μενού: 55€.