Εναλλακτικό αποκριάτικο πάρτι, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τη διατροφική αγωγή, διοργανώνει και φέτος το Kids Cooking Club, στη Γλυφάδα.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στήνουν γιορτή με μάσκες, σερπαντίνες και μουσική, πασπαλισμένα με ζαχαροπλαστική μαγεία, που υπόσχονται μια αποκριάτικη πανδαισία, που θα απολαύσουν εξίσου μικροί και μεγάλοι.

Μέσα από τη μαγειρική, το παιχνίδι, την κοινωνικοποίηση και την εικαστική τέχνη, παιδιά και γονείς θα ζήσουν ένα αξέχαστο βιωματικό αποκριάτικο party. Με επικεφαλής τον σεφ Κυριάκο Μελά, τα παιδιά θα δημιουργήσουν γλυκά art snacks, τα οποία συνδυάζουν τη νοστιμιά με την ισορροπημένη θρέψη και θα μάθουν μυστικά για να κάνουν ένα λαχταριστό πιάτο υγιεινό και πρωτότυπα διακοσμημένο. Και, φυσικά, μετά, θα απολαύσουν τα δημιουργήματά τους, τρώγοντας με μουσική και χορό.

Όσο για το dress code, την αγαπημένη σας αποκριάτικη στολή ή έστω μάσκα, για να ταιριάζετε απόλυτα με τον πνεύμα της ημέρας!

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτής ροής για παιδιά 3-14 ετών, με τη διάρκεια της δράσης να είναι 30 λεπτά. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμμετοχής και δήλωσης γκρουπ. Για όλα τα μέλη – μαθητές του Kids Cooking Club η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ για τα μη εγγεγραμμένα μέλη το κόστος συμμετοχής είναι 10€.

info
Ναπολέοντος Ζέρβα 58 & Ηρακλέους, Γλυφάδα, τηλ. 2130030644.