Ο διαγωνισμός cocktail Art of Italicus αναζητά τις καλύτερες aperitivo συνταγές, με έμπνευση  από την τέχνη!

Αν είσαι, λοιπόν, επαγγελματίας bartender και θέλεις να πάρεις μέρος στο Ιtalicus Bar Artist of the Year και να κερδίσεις ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Βαρκελώνη, δήλωσε την συμμετοχή σου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022!

Φέτος το Italicus Rosolio di Bergamotto  – για 4η χρονιά – ψάχνει τις πιο δημιουργικές συνταγές cocktail. Ζητούμενο είναι πέρα από την απόλυτη ισορροπία των γεύσεων και η έμπνευση από την τέχνη. Έτσι, οι bartenders από Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Ισπανία, Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ και Ρωσία, πρέπει να πειραματιστούν με τις συνταγές των τέλειων aperitivo τους, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και το προνόμιο της «wild card» που επιτρέπει σε έναν bartender από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Σχετικά με τις συμμετοχές στον διαγωνισμό:
Η συνταγή θα πρέπει να υποβληθεί αναλυτικά με την δοσολογία, την γαρνιτούρα, το ποτήρι σερβιρίσματος και προαιρετικά μία πρόταση για food pairing μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Επίσης, η συνταγή θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 40ml Italicus Rosolio di Bergamotto. Τον Μάρτιο του 2022 θα ανακοινωθούν οι 8 φιναλίστ από την κάθε χώρα, ενώ θα ακολουθήσει ο local τελικός για την αναζήτηση του νικητή που θα ταξιδέψει στον παγκόσμιο τελικό τον Μάιο του 2022.

Σχετικά με τον διαγωνισμό δείτε αναλυτικά εδώ. 

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δείτε εδώ. 

Δείτε επίσης:
Η Ιταλία ζητά να προστεθεί ο εσπρέσο στον κατάλογο της παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO

8 φαγητά που πρέπει να δοκιμάσετε αν βρεθείτε στην Πούλια της Ιταλίας

Στην Ιταλία έφτιαξαν μπίρα από φύλλα ελιάς!