Το Albergo Gelsomino και το κοσμοπολίτικο Cuvée του ξενοδοχείου Aqua Blu, υποδέχονται τον σεφ Ρόναν Κερβαρέκ, που αναλαμβάνει τα ηνία στην κουζίνα στις 22 και 23 Αυγούστου αντίστοιχα.
Το Albergo Gelsomino και το Cuvée του Aqua Blu, με Consultant Chef τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη, μετά τον Alex Dilling φιλοξενούν στην κουζίνα τους τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Ρόναν Κερβαρέκ, σεφ του ξενοδοχείου Hostellerie de Plaisance στη Γαλλία και μέλος του γαλλικού Culinary College από το 2014.
Μενού γευσιγνωσίας
Το καλωσόρισμα του Chef
Αυγό, τραγανό φύλλο κρούστας, βασιλικός, τομάτα
Καραβίδα, βανίλια, μπαχαρικά “kari gosse”
Λαυράκι, φύκι kombu, σάλτσα λευκού κρασιού
Χταπόδι, ζωμός ψαριού, σως αιολί, οξαλίδα
Αστακός, καπνιστό wakamé, civet sauce
Ροδάκινο, αρμπαρόριζα, σταφίδες
info
Albergo Gelsomino: Βασιλέως Γεωργίου 1, 85300, Κως. Τηλ. : 22420 20200
Cuvée: Aqua Blu Boutique Hotel + Spa
Παραλία Λάμπης, Κως, Τηλ.: 22420 22440
Τιμή κατά άτομο: 70 €
Δείτε επίσης
COYA Mykonos: Η άφιξη που θα συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι
Thama: Παράδοση και καινοτομία στην Τήνο δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση
Νίκος Δημητροκάλης: Restart στην Κηφισιά για τον professore του σπαγγέτο