Το ελαιόλαδο, χάρη στην υψηλή διατροφική του αξία, θεωρείται το υγιεινότερο λάδι, ενώ τα μοναδικά γευστικά, αρωματικά, θρεπτικά και βιολογικά στοιχεία του το κάνουν εξαίρετη και αναντικατάστατη τροφή. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που οργανώνονται συχνά διεθνείς διαγωνισμοί για την ανάδειξη των καλύτερων ελαιολάδων του κόσμου.
Το Λονδίνο λοιπόν, ετοιμάζεται να υποδεχθεί για μία ακόμη χρονιά τον London International Olive Oil Competition (London IOOC 2018), από τις 13 έως τις 15 Απριλίου, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ελαιολάδων του κόσμου, ως προς την ποιότητα, τους ισχυρισμούς υγείας και τη συσκευασία τους. Μάλιστα, στις επιτροπές αξιολόγησης συμμετέχουν και πολλοί Έλληνες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο ελαιόλαδο.
Και επειδή η πρώτη διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα τη συγκομιδή πολλών μεταλλίων σε όλες τις κατηγορίες για τους Έλληνες παραγωγούς, καταλαβαίνετε ότι η συμμετοχή της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι αυτό μην χάνετε χρόνο, δηλώστε συμμετοχή άμεσα.
info
www.londonoliveoil.com