Η Πράσινη Εβδομάδα της Ε.Ε., η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την περιβαλλοντική πολιτική, είναι και φέτος γεγονός! Το 2021 το κεντρικό θέμα της είναι η φιλοδοξία της Ε.Ε. για μηδενική ρύπανση του περιβάλλοντος. Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης για την Ελλάδα ο γνωστός Chef Γιώργος Τσούλης.

Την Τρίτη 1η Ιουνίου ο Γιώργος Τσούλης είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με όλη την Ευρώπη το το δικό του μήνυμα για μια πιο βιώσιμη οικολογική και zero waste μέθοδο μαγειρικής μέσα από την κουζίνα του στα #Tsoulomageiremata.

Είναι μια ευκαιρία την τρέχουσα εβδομάδα να μπορέσουμε όλοι να ενημερωθούμε σωστά, να ευαισθητοποιηθούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις γύρω από το φλέγον ζήτημα της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Η Έναρξη της Διάσκεψης Υψηλού Ενδιαφέροντος για την Πράσινη Εβδομάδα 2021 της ΕΕ είναι διαθέσιμη online. Σε αυτήν θα συμμετέχει ένα πάνελ ειδικών μαζί με τους Phillip Lahm, Celia Sasic, Gatis Šļūka, Mandy Barke, ενώ ο κεντρικός ομιλητής είναι ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Virginijus Sinkevičius.

Από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου ας εμπνευστούμε από τη δράση και ας εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη τη φιλοδοξία της Ε.Ε. τη φιλοδοξία για μηδενική ρύπανση και περιβάλλον χωρίς τοξικά!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ