Η 14η έκδοση του παγκόσμιου συνεδρίου γαστρονομίας πραγματοποιείται στο Μιλάνο από 3 έως 5 Μαρτίου με κεντρικό θέμα: «Ο ανθρώπινος παράγοντας».
Σε κάθε διοργάνωση συμμετέχουν διακεκριμένες μορφές από το παγκόσμιο γαστρονομικό προσκήνιο.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχει ένα line up διεθνώς αναγνωρισμένων σεφ με ομιλίες που θα δώσουν έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται μέσω του φαγητού. «Θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό ακριβώς αλλά και στους σεφ όχι μόνο ως επαγγελματίες αλλά και ως ανθρώπους, όπως επίσης και σε όσους πλαισιώνουν τη δουλειά τους, από την κουζίνα και τη σάλα του εστιατορίου μέχρι τη σχέση με τους πελάτες, αλλά και τους προμηθευτές τους. Είναι ώρα να στρέψουμε τους προβολείς προς την πραγματική εμπειρία του δείπνου (εννοώντας όλα τα παραπάνω)», εξηγεί ο διοργανωτής Paolo Marchi. Το τριήμερο, που είναι φουλ της γεύσης απ’ όλες τις σκοπιές, πρόκειται να φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και ενδιαφέροντα σεμιναριακά προγράμματα με focus σε κλασικές ιταλικές σταθερές όπως τυρί, τζελάτο, ζυμαρικά και πίτσα αλλά και εκτενείς συζητήσεις γύρω από την τέχνη της φιλοξενίας.
info
http://www.identitagolose.com/
Δείτε επίσης
«Αυτοί που τους ανήκει το μέλλον της γαστρονομίας» στο Madrid Fusion 2018