Ένα γευστικό αφιέρωμα στην Πόλη ετοιμάζει για αυτό το τριήμερο το εστιατόριο Ανθός Γεύσεων, μυώντας μας σε κλασικά πιάτα της πολίτικης κουζίνας.

Από την Παρασκευή 11 Μαρτίου ως την Κυριακή 13 του μήνα λοιπόν, ο Γιώργος Γεράρδος ετοιμάζει τα φαγητά όπως τα γνώρισε από τους παππούδες και τον πατέρα του που γεννήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και βάζει στο μενού ξεχωριστά πιάτα, όπως καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, ρεγγοσαλάτα, μπουρεκάκια Καισαρείας με μέλι, μύδια γεμιστά, σουτζουκάκια, αρνάκι χουνκιάρ μπεγεντί, παλατιανούς κεφτέδες με 3 κρέατα, ανοιξιάτικους λαχανοντολμάδες και πολλά ακόμη που σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι δίπλα στον Βόσπορο!

gerardos

Και επειδή πολίτικη κουζίνα χωρίς τα περίφημα γλυκά δε γίνεται, το γεύμα ολοκληρώνεται ιδανικά με ταβούκ κιοκσού (την περίφημη κρέμα με κοτόπουλο), ασουρέ με φρούτα και ξηρούς καρπούς και παγωτό βανίλια με γλυκό τριαντάφυλλο.

info
11 – 13 Μαρτίου, Πολίτικη Κουζίνα στον Ανθό, Ευαγγελιστρίας 96, Καλλιθέα, τηλ. 213 0271631.