Η κυριακάτικη συνήθεια που έγινε λατρεία θα είναι ανοιχτή μία φορά τον μήνα και κάθε φορά με ανανεωμένες γεύσεις.
Στις 20 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 17:00 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch και τους καλεί να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.
Ειδικότερα, οι λάτρεις των food festivals, οι θαμώνες της Αγοράς αλλά και όσοι λατρεύουν το street food, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες. Food entrepreneurs, foodies, chefs και επιχειρηματίες, δίνουν ραντεβού στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια.
Specialty coffees και cold brews από το Kick, φρέσκοι χυμοί από το νέο project Kombucha Juices, κρουασάν και scrambled eggs από Nokela Project, vegan σάντουιτς και superfood σαλάτες από Bamboo Vegan για τους πιο πρωινούς. Ελαφριά aperitivos από το Lulu Athens και δροσερές μπύρες από την Alea Brewing Co., tacos από Poncho Tacos και burritos από El Burro, bao buns από Yatzu και burgers με την υπογραφή της Busty’s Burger, a la grek πιάτα της Ανατολικής Κρήτης για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και πολλά πολλά γλυκά από Morning Sweetie και Signora για εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν την βόλτα τους πιο αργά.
Σημειώνουμε ότι ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη
Δείτε επίσης:
Η Κυψέλη απέκτησε στέκι για πρωινό, το Morning Sweetie
Φωκίωνος Νέγρη: 6 στάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ
Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης