Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου, το Kefalonian Tratarisma, θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά στις 15 Ιουνίου.

Για μια μοναδική βραδιά, από τις 20.00 έως και τις 23.00 θα πραγματοποιηθεί στον Θαλασσόμυλο μια ξεχωριστή γιορτή, αφιερωμένη στην κουζίνα του νησιού. Εκεί θα είναι συγκεντρωμένοι ντόπιοι παραγωγοί αλλά και οινοποιοί του νησιού και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα προϊόντα τους και να συνομιλήσει μαζί τους. Παράλληλα, θα στηθεί ένα live cooking stage όπου θα μαγειρέψουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι μάγειρες Κυριάκος Μελάς, Δημήτρης Παπαζυμούρης και Κωστής Κωστάκης, σεβόμενοι τα υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού.

Το νέο αυτό φεστιβάλ, το  Kefalonian TRATARISMA έχει ως στόχο να αναδείξει τόσο τη γαστρονομική όσο και την οινική παράδοση και κουλτούρα του νησιού, μέσα από προϊόντα και συνταγές του τόπου.

info
Σάββατο 15 Ιουνίου, Θαλασσόμυλος, Αργοστολι, 20.00-23.00
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Αργοστολίου, με την υποστήριξη του Συλλόγου Τυροκόμων Κεφαλονιάς και του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς.