Μία μοναδική εμπειρία ευεξίας, μέσω της διαλειμματικής νηστείας, πραγματοποιείται στις αρχές Αυγούστου στη λίμνη Δόξα, στην Ορεινή Κορινθία.

Από τις 1 έως τις 7 Αυγούστου, ο ξενώνας Αλεξίου διοργανώνει Healing Fasting Retreat, με μεσογειακή διατροφή τοπικών προϊόντων ΠΟΠ σε συνδυασμό με θεραπείες μασάζ, ρεφλεξολογίας, ομοιοπαθητική, βελονισμού, Tai chi, διαλογισμού, reiki και αναπνοών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι από 5 έως 12 άτομα, ενώ θα τηρηθούν και όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί για την πρόληψη του Covid 19.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο, το Healing Fasting Retreat υπόσχεται να προσφέρει αρμονία, ισορροπία, βαθιά αποτοξίνωση και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μία ολιστική προσέγγιση στη Μητέρα Φύση που χαρίζει την απόλυτη αναζωογόνηση.

Ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτριος Σίμος, εξειδικευμένος στη διαλειμματική νηστεία με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος με σημαντικές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο βελονισμό, την ομοιοπαθητική καθώς και άλλοι εξειδικευμένοι θεραπευτές με πολύχρονη εμπειρία, θα προσφέρουν ανανέωση, αποτοξίνωση και χαλάρωση στους συμμετέχοντες του Healing Fasting Retreat στο πανέμορφο ελατοδάσος της ορεινής Κορινθίας.

info
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6937 462878 και στο email: hfretreat1@gmail.com

Κόστος ανά άτομο σε δίκλικο δωμάτιο 1.500€
Κόστος ανά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο 2.000€