Ενόψει των Χριστουγέννων στο The Zillers Pastry Bar ετοίμασαν ένα ξεχωριστό pairing event. To Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το Officina Bar από το Μιλάνο να δημιουργήσει Mataroa Signature Cocktails σε ένα ιδιαίτερο pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin σεφ του The Zillers Restaurant, Παύλου Κυριάκη και τις γλυκιές δημιουργίες του chef patissier Γιώργου Πλατινού.

Για τέσσερις ημέρες από 14 έως και 17 Δεκεμβρίου θα μπορεί κανείς να παραγγείλει είτε μεμονωμένα πιάτα / cocktails, είτε κάποιο από τα ζευγάρια ή και όλο το μενού.

Το μενού

Τα αλμυρά
Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι
Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι

Τα γλυκά
Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο
Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών

Τα cocktails
Citrus Bliss: Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus
Nectar Fusion: Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter
Bubbles: Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro(Carbonated)
Hanky Fancy: Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter

info
Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, τηλ.: 210 3241651.