Για μία ακόμη χρονιά το ρούμι και το ουίσκι έχουν την τιμητική τους στο ξενοδοχείο Hilton Athens, όπου πραγματοποιείται διήμερο φεστιβάλ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Το Athens Rum & Whisky Festival 2019 βάζει και φέτος στο μικροσκόπιο τα δύο δημοφιλή ποτά, αποκαλύπτοντας τις κατηγορίες, την ιστορία και την κληρονομιά τους, τη μοναδικότητα αλλά και τον τρόπο ανάμειξης και απόλαυσής τους. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Baba Au Rum και την ελληνική ομάδα του Difford’s Guide και μέσα από τις δράσεις του παρακινεί κοινό και επαγγελματίες να εντρυφήσουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες αποσταγμάτων, με έναν τρόπο σύγχρονο, πρωτοπόρο και fun.

Όσοι βρεθούν στο Hilton αυτό το διήμερο, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά brand σε ρούμι και ουίσκι στο βασικό κομμάτι του φεστιβάλ, καθώς και να εξερευνήσουν σπάνιες ετικέτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ultra Premium Lounge, στο οποίο θα σερβίρονται premium και super premium ετικέτες σε ρούμι και ουίσκι. Σημειώστε ότι για το Ultra Premium Lounge απαιτείται ξεχωριστό εισιτήριο.

Παράλληλα, θα μάθουν να φτιάχνουν διάσημα κλασικά κοκτέιλ, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών μέσω της πλατφόρμας του Fun Cocktail Making, ενώ στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα, στήνεται ένα μεγάλο pop up bar αυτές τις 2 μέρες. Το pop up bar αυτές θα λειτουργεί από την ομάδα του Baba Au Rum, σερβίροντας πρωτότυπα κοκτέιλ με βάση το ρούμι και το ουίσκι και μάλιστα, μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί ανεξάρτητα από το υπόλοιπο φεστιβάλ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια και γευσιγνωσίες που έχουν διαφοροποιηθεί ώστε να καλύπτουν κάθε επίπεδο. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να συνομιλήσουν με ειδικούς για το ρούμι, το ουίσκι, και τις κατηγορίες τους και να ολοκληρώσουν τη γευστική δοκιμή και τη συνολική εμπειρία μαθαίνοντας και συνδυάζοντας το αγαπημένο τους απόσταγμα με πούρο και σοκολάτα. Τέλος, αποχωρώντας, μπορούν να αγοράσουν το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής τους από τον χώρο του πωλητηρίου.

 

info
Athens Rum & Whisky Festival 2019, 21 & 22 Σεπτεμβρίου, Hilton Athens (Αίθουσες Thalia), Λεωφ. Βας. Σοφίας 46, Αθήνα. Ώρες λειτουργίας: 14:00-22:00. Περισσότερες πληροφορίες στο www.diffordsguide.com

Κόστος εισιτηρίων:
*Μονοήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου 15€ (περιλαμβάνει 1 κοκτέιλ)
* Διήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου: 20€ (περιλαμβάνει 2 κοκτέιλ)
* Premium εισιτήριο για 1 μέρα: 30€ (περιλαμβάνει εισιτήριο γενικής εισόδου, είσοδο στο Premium Lounge με 5 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 1 κοκτέιλ)
* Premium εισιτήριο για μία ημέρα, για 2 άτομα: 50€ (περιλαμβάνει 2 εισιτήρια γενικής εισόδου, 2 εισόδους για το Premium Lounge με 6 κουπόνια γευσιγνωσίας για τις premium ετικέτες και 2 κοκτέιλ)